מרק ירקות עשיר

אין כמו מרק ירקות עשיר ביום סגרירי. סימה ביטון מלמדת כיצד להכין מרק עשיר ומנחם עם תוספת של פסטה או עדשים. מנה שהיא כולה בריאות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    22

מצרכים

מרק

תוספת

הגשה

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים גס את כל הירקות. קוצצים דק את הפטרוזיליה. מפשירים את גרגירי החומוס.
  2. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את כל הירקות ומטגנים כמה דקות. מערבבים מיד פעם.
  3. מוסיפים את שאר הרכיבים מלבד הפסטה/עדשים, מכסים ומבשלים כשעתיים על גבי להבה קטנה.
  4. מוסיפים את הפסטה/עדשים ומבשלים עוד 15-20 דקות ועד שהפסטה או העדשים מתרככים.
  5. מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים.

הערות

  • ניתן להשמיט או להוסיף ירקות לפי הטעם האישי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 258.8 קק״ל 2070.5 קק״ל
פחמימות 65.2 גרם 521.4 גרם
שומן 41.9 גרם 334.9 גרם
נתרן 918.2 מ״ג 7345.9 מ״ג
חלבון 41.1 גרם 329.1 גרם
סיבים תזונתיים 44.0 גרם 351.9 גרם
שומן רווי 34.7 גרם 277.6 גרם
כולסטרול 33.7 מ״ג 269.3 מ״ג
סידן 199.8 מ״ג 1598.4 מ״ג
ברזל 37.9 מ״ג 303.1 מ״ג
אשלגן 1540.0 מ״ג 12320.4 מ״ג
אבץ 34.9 מ״ג 279.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody