מרק ירקות שגם ילדים אוהבים

החורף הגיע ומתחשק לכם מרק מנחם ומזין? גלי ברמן חולקת את המתכון שלה לארוחה בריאה - מרק ירקות במרקם חלק וקטיפתי שילדים ומבוגרים אוהבים כאחד
החורף הגיע ומתחשק לכם מרק מנחם ומזין? גלי ברמן חולקת את המתכון שלה לארוחה בריאה - מרק ירקות במרקם חלק וקטיפתי שילדים ומבוגרים אוהבים כאחד
  • גלי ברמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 226.0 קק״ל 1808.0 קק״ל
    פחמימות 27.6 גרם 220.7 גרם
    שומן 2.9 גרם 22.8 גרם
    נתרן 493.1 מ״ג 3944.9 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 70.6 גרם
    סיבים תזונתיים 16.1 גרם 128.5 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 377.2 מ״ג 3017.8 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 29.3 מ״ג
    אשלגן 2445.2 מ״ג 19561.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 226.0 קק״ל 1808.0 קק״ל
    פחמימות 27.6 גרם 220.7 גרם
    שומן 2.9 גרם 22.8 גרם
    נתרן 493.1 מ״ג 3944.9 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 70.6 גרם
    סיבים תזונתיים 16.1 גרם 128.5 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 377.2 מ״ג 3017.8 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 29.3 מ״ג
    אשלגן 2445.2 מ״ג 19561.8 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 11.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות לבישול: קולפים את שורש הסלרי ושורש הפטרוזיליה וחותכים לקוביות גדולות.
  2. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות.
  3. קולפים את הדלעת והבטטה וחותכים לקוביות גדולות.
  4. חותכים את הקישוא והגזר לקוביות גדולות.
  5. שמים את כל המצרכים בסיר גדול ומעלים לרתיחה. מכפים את הקצף, מחלישים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 40 דקות.
  6. טוחנים את המרק למחית חלקה בעזרת בלנדר מוט. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים עד להגעה למרקם הרצוי. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק ירקות שגם ילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות