מרק ירקות שגם ילדים אוהבים

החורף הגיע ומתחשק לכם מרק מנחם ומזין? גלי ברמן חולקת את המתכון שלה לארוחה בריאה - מרק ירקות במרקם חלק וקטיפתי שילדים ומבוגרים אוהבים כאחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות לבישול: קולפים את שורש הסלרי ושורש הפטרוזיליה וחותכים לקוביות גדולות.
  2. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות.
  3. קולפים את הדלעת והבטטה וחותכים לקוביות גדולות.
  4. חותכים את הקישוא והגזר לקוביות גדולות.
  5. שמים את כל המצרכים בסיר גדול ומעלים לרתיחה. מכפים את הקצף, מחלישים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 40 דקות.
  6. טוחנים את המרק למחית חלקה בעזרת בלנדר מוט. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים עד להגעה למרקם הרצוי. טועמים ומתקנים תיבול.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 87.4 קק״ל 699.3 קק״ל
פחמימות 9.3 גרם 74.1 גרם
שומן 4.1 גרם 33.0 גרם
נתרן 472.3 מ״ג 3778.6 מ״ג
חלבון 2.7 גרם 21.6 גרם
סיבים תזונתיים 3.8 גרם 30.3 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 4.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 79.3 מ״ג 634.7 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 19.2 מ״ג
אשלגן 486.7 מ״ג 3894.0 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 4.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody