מרק מינסטרונה עשיר
מרק מינסטרונה הוא מרק ירקות איטלקי עשיר ומזין ולמעשה מדובר בארוחה שלמה בקערה. שלל ירקות, קטניות ופסטה מתערבבים יחד למנה טעימה ומנחמת במיוחד
מרק מינסטרונה הוא מרק ירקות איטלקי עשיר ומזין ולמעשה מדובר בארוחה שלמה בקערה. שלל ירקות, קטניות ופסטה מתערבבים יחד למנה טעימה ומנחמת במיוחד
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 529.4 קק״ל 2117.6 קק״לפחמימות 66.3 גרם 265.2 גרםשומן 10.2 גרם 40.9 גרםנתרן 1032.8 מ״ג 4131.1 מ״גחלבון 30.4 גרם 121.7 גרםסיבים תזונתיים 20.4 גרם 81.7 גרםשומן רווי 4.4 גרם 17.7 גרםכולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״גסידן 637.2 מ״ג 2548.9 מ״גברזל 10.1 מ״ג 40.4 מ״גאשלגן 2937.0 מ״ג 11748.0 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 14.6 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות529
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 529.4 קק״ל 2117.6 קק״לפחמימות 66.3 גרם 265.2 גרםשומן 10.2 גרם 40.9 גרםנתרן 1032.8 מ״ג 4131.1 מ״גחלבון 30.4 גרם 121.7 גרםסיבים תזונתיים 20.4 גרם 81.7 גרםשומן רווי 4.4 גרם 17.7 גרםכולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״גסידן 637.2 מ״ג 2548.9 מ״גברזל 10.1 מ״ג 40.4 מ״גאשלגן 2937.0 מ״ג 11748.0 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 14.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 529 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
כף שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
2 שיני שום
-
1 גזר בינוני
-
1 גבעול סלרי
-
1 שקית פטריות פורצ’יני מיובשות
-
1 תפוח אדמה בינוני
-
2 עגבניות בינוניים
-
1 כוס שעועית לבנה קפואה
-
1קופסה או 100 גרם רסק עגבניות
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 צרור בזיליקום
-
1 ליטר מיםמינרליים או מסוננים
-
3/4 כוס פסטה קצרה
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
100 גרם גבינת פרמזן
-
1 כף שמן זית
אופן הכנה
- משרים את הפטריות בכוס מים רותחים.
- קוצצים גס בצל ושום.
- חותכים גזר וסלרי לקוביות של 1/2 ס”מ.
- חותכים תפוח אדמה ועגבניות לקוביות של 1 ס”מ. היעזרו בקוצץ ירקות, זה יעשה לכם חיים קלים.
- מחממים סיר על להבה בינונית, מוסיפים שמן, בצל, שום, גזר וסלרי ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה, עד שהירקות רכים.
- מוציאים את הפטריות המיובשות מהמים, קוצצים גס ומעבירים לסיר יחד עם מי השרייה.
- קוצצים גס פטרוזיליה ובזיליקום.
- מוסיפים תפוחי אדמה, עגבניות, שעועית, רסק עגבניות, פטרוזיליה, בזיליקום ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כחצי שעה עד שהירקות רכים.
- מוסיפים פסטה, מלח ופלפל ומבשלים כ-5 דקות עד לדרגת אל-דנטה. אם לא מגישים את המרק מיד, מבשלים את הפסטה בנפרד ומוסיפים למרק בהגשה. טועמים ומתקנים תיבול.
- יוצקים לקערות מרק, מגלפים בעזרת קולפן גבינת פרמזן ומפזרים מעל, מזלפים שמן זית ומגישים.
אופן הכנה
- משרים את הפטריות בכוס מים רותחים.
- קוצצים גס בצל ושום.
- חותכים גזר וסלרי לקוביות של 1/2 ס”מ.
- חותכים תפוח אדמה ועגבניות לקוביות של 1 ס”מ. היעזרו בקוצץ ירקות, זה יעשה לכם חיים קלים.
- מחממים סיר על להבה בינונית, מוסיפים שמן, בצל, שום, גזר וסלרי ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה, עד שהירקות רכים.
- מוציאים את הפטריות המיובשות מהמים, קוצצים גס ומעבירים לסיר יחד עם מי השרייה.
- קוצצים גס פטרוזיליה ובזיליקום.
- מוסיפים תפוחי אדמה, עגבניות, שעועית, רסק עגבניות, פטרוזיליה, בזיליקום ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כחצי שעה עד שהירקות רכים.
- מוסיפים פסטה, מלח ופלפל ומבשלים כ-5 דקות עד לדרגת אל-דנטה. אם לא מגישים את המרק מיד, מבשלים את הפסטה בנפרד ומוסיפים למרק בהגשה. טועמים ומתקנים תיבול.
- יוצקים לקערות מרק, מגלפים בעזרת קולפן גבינת פרמזן ומפזרים מעל, מזלפים שמן זית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מרק מעולה!!!