מרק עוף אסיאתי עם אטריות ופטריות

מתחשק לכם אוכל אסייתי שיחמם את הבטן וירגיע את הרעב? תמרה אהרוני מכינה מרק עוף אסיאתי עם אטריות ופטריות שיטיס אתכם מיד למזרח הרחוק
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים וכותשים את השום והג’ינג’ר.
  2. חותכים את הפלפל החריף לגפרורים דקים.
  3. חותכים גס את הבאק צ’וי.
  4. משרים את פטריות השיטאקי במים רותחים 10 דקות, מסננים, סוחטים מנוזלים ופורסים לפרוסות דקות.
  5. פורסים דק את חזה העוף.
  6. פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
  7. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושמים חופן אטריות בכל קערת מרק.
  8. מוסיפים לקערות המרק את הנבטים והבצל הירוק.
  9. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף ומטגנים כ-2 דקות.
  10. מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
  11. מוסיפים את רוטב הסויה, הבקצ’וי, הפטריות והעוף ומבשלים כ-5 דקות.
  12. מוזגים לקעריות את המרק. מטפטפים על המרק כמה טיפות של שמן שומשום, מפזרים את הכוסברה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 365.5 קק״ל 1461.8 קק״ל
פחמימות 27.0 גרם 107.9 גרם
שומן 14.4 גרם 57.7 גרם
נתרן 986.5 מ״ג 3946.0 מ״ג
חלבון 31.7 גרם 126.6 גרם
סיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.5 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
כולסטרול 69.2 מ״ג 276.8 מ״ג
סידן 244.5 מ״ג 977.9 מ״ג
ברזל 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
אשלגן 997.8 מ״ג 3991.4 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody