תמרה בישלה מרק – מרק עוף אסיאתי עם אטריות ופטריות

מתחשק לכם אוכל אסייתי שיחמם את הבטן וירגיע את הרעב? תמרה אהרוני מכינה מרק עוף אסיאתי עם אטריות ופטריות שיטיס אתכם מיד למזרח הרחוק
מתחשק לכם אוכל אסייתי שיחמם את הבטן וירגיע את הרעב? תמרה אהרוני מכינה מרק עוף אסיאתי עם אטריות ופטריות שיטיס אתכם מיד למזרח הרחוק
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    365
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.0 קק״ל 1460.0 קק״ל
    פחמימות 27.1 גרם 108.3 גרם
    שומן 14.4 גרם 57.8 גרם
    נתרן 614.9 מ״ג 2459.5 מ״ג
    חלבון 31.6 גרם 126.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 21.7 מ״ג 86.8 מ״ג
    סידן 238.4 מ״ג 953.5 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 883.1 מ״ג 3532.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    365
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.0 קק״ל 1460.0 קק״ל
    פחמימות 27.1 גרם 108.3 גרם
    שומן 14.4 גרם 57.8 גרם
    נתרן 614.9 מ״ג 2459.5 מ״ג
    חלבון 31.6 גרם 126.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 21.7 מ״ג 86.8 מ״ג
    סידן 238.4 מ״ג 953.5 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 883.1 מ״ג 3532.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
תמרה אהרוני
X

16 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים וכותשים את השום והג’ינג’ר.
  2. חותכים את הפלפל החריף לגפרורים דקים.
  3. חותכים גס את הבאק צ’וי.
  4. משרים את פטריות השיטאקי במים רותחים 10 דקות, מסננים, סוחטים מנוזלים ופורסים לפרוסות דקות.
  5. פורסים דק את חזה העוף.
  6. פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
  7. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושמים חופן אטריות בכל קערת מרק.
  8. מוסיפים לקערות המרק את הנבטים והבצל הירוק.
  9. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף ומטגנים כ-2 דקות.
  10. מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
  11. מוסיפים את רוטב הסויה, הבקצ’וי, הפטריות והעוף ומבשלים כ-5 דקות.
  12. מוזגים לקעריות את המרק. מטפטפים על המרק כמה טיפות של שמן שומשום, מפזרים את הכוסברה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תמרה בישלה מרק – מרק עוף אסיאתי עם אטריות ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    טלי

    שאפו ענק על המתכון הזה! פעם ראשונה שבישלתי משהו שאני מרגישה כאילו נלקח ממסעדה! תודה לך על זה

    Avatar
    Giyora Yitzhaki

    תמרה,יצא מצוין. המשפחה עפה על המרק

      Avatar
      מערכת Foody

      תענוג. שמחים שכולכם נהניתם וחזרת לספר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות