שגב מארח – מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית

אם אנחנו לא יכולים לטוס לשם לפחות ניזכר ביחד בטעמים, משה שגב מחזיר אותנו לתאילנד עם מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית! עשיר בטעמים וקל להכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה:

  1. מחממים את הסיר עם השמן, מקפיצים את הפטריות ומוסיפים שום טרי ולאחר מכן את חלב הקוקוס, מביאים לרתיחה ומוסיפים רוטב קארי ומביאים לרתיחה נוספת.
  2. מוסיפים כמה עגבניות שרי שלמות אל תוך המרק ומבשלים ברתיחה כמה דקות או עד שמתקבל מרקם סמיך דיו.
  3. מוסיפים גבעולים טריים של כוסברה/ פטרוזיליה / בזיליקום. אפשר לשלב את כולם העיקר שיהיו טריים מאוד.
  4. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם מלח.
  5. בסוף מזלפים מעט שמן שומשום מעולה, מעט שמן צ׳ילי וזהו המרק מוכן!
  6. מכינים את האטריות המטוגנות: מחממים שמן תירס (או שמן צמחי אחר) לחום גבוה ומכניסים כמה יחידות לשמן החם, תוך כמה שניות מוציאים החוצה לנייר סופג.
  7. רגע לפני שמגישים את המרק החם מניחים מעל את האטריות הקריספיות. בתיאבון!
    מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית. צילום: משה שגב
    מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית. צילום: משה שגב

    מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית. צילום: משה שגב
    מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית. צילום: משה שגב

 

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 296.4 קק״ל 1481.9 קק״ל
פחמימות 65.0 גרם 325.2 גרם
שומן 1.5 גרם 7.4 גרם
נתרן 13.0 מ״ג 65.2 מ״ג
חלבון 6.0 גרם 30.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.6 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 1.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.6 מ״ג 38.0 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
אשלגן 84.4 מ״ג 422.0 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 3.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody