<

מרק תירס עם ט’אצ תאילנדי של רחלי קרוט

מרק תירס מככב במטבחי ארצנו כבר שנים רבות. פעם הוא זוהה בעיקר עם המטבח הסיני, אבל מאז עשה שינוי תדמית. רחלי קרוט מכינה מרק תירס עם טאץ' תאילנדי של חלב קוקוס, קארי מסמאן ואטריות שעועית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

מרק

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את אטריות השעועית: מניחים אותן במים חמים וסוגרים עם מכסה. ממתינים 10 דקות, מוודאים שהן רכות ומסננים. שומרים בצד. כמה אטריות שעועית? כמה שתרצו.
  2. מכניסים את הג’ינג’ר והשום למכשיר הנינג’ה חם-קר ולוחצים על תוכנית האידוי למשך 5 דקות. כן, מכניסים ככה בשלמותם. הנינג’ה כבר יקצוץ ויאדה אותם.
  3. פותחים את המכסה ומוסיפים: שמן שומשום, קארי, סויה, גרגירי תירס עם הנוזלים שלהם, קרם קוקוס ומים.
  4. סוגרים את המכסה ומפעילים על מצב “מרק גס” למשך 30 דקות.
  5. אם בסוף הבישול המרק לא מספיק סמיך, אפשר להפעיל את הבלנדר לכמה שניות של טחינה בפולסים, עד שהוא במרקם שאתם אוהבים.
  6. מגישים את המרק עם אטריות שעועית, טבעות בצל ירוק או כוסברה, והמון מצב רוח טוב.
    מגישים עם עלי כוסברה או טבעות בצל ירוק. צילום: הדר ברדה
    מגישים עם עלי כוסברה או טבעות בצל ירוק. צילום: הדר ברדה

    .תוסיפו כמה אטריות שעועית שתרצו. צילום: הדר ברדהתוסיפו כמה אטריות שעועית שתרצו. צילום: הדר ברדה

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 647.8 קק״ל 2591.3 קק״ל
פחמימות 87.3 גרם 349.3 גרם
שומן 84.5 גרם 337.9 גרם
נתרן 605.0 מ״ג 2419.9 מ״ג
חלבון 6.9 גרם 27.8 גרם
סיבים תזונתיים 5.5 גרם 21.9 גרם
שומן רווי 25.4 גרם 101.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.7 מ״ג 30.8 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג
אשלגן 364.6 מ״ג 1458.6 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (13)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה(: ספרי לנו איך יצא… שבת שלום!

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה (:

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף לשמוע! ותודה שחזרת לספר לנו ((:

הצג עוד