קבב ביתי מושלם עם פטנט חכם שאפשר להקפיא מראש

קבב ביתי פשוט להכנה וטעים בטירוף, עם שום, עשבי תיבול ותבלינים. את הקבב אפשר גם להכין מראש ולשמור בהקפאה עד להפשרה וצלייה לארוחה מהירה ומזינה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה היטב את כל המרכיבים ולשים את הבשר עם כל הרכיבים יחד למשך כ-2 דקות.
  2. מעבירים ל-2 שקיות זיפלוק גדולות המתאימות להקפאה.
  3. משטחים בהן את תערובת הבשר לשכבה בעובי אחיד. סוגרים את השקית.
  4. מסמנים בעזרת סרגל 9 קוביות על גבי השקית הממולאת (פשוט לוחצים עם הסרגל על השקית עם הבשר עד שנוצר סימון של קו ישר. 3 קווי אורך ו-3 קווי רוחב).
  5. מכניסים למקפיא עד להפשרה ולצלייה.

    קבב ביתי שאפשר להקפיא מראש. צילום: נמרוד סונדרס
    קבב ביתי שאפשר להקפיא מראש. צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 18 מנות
קלוריות 229.3 קק״ל 4128.2 קק״ל
פחמימות 0.7 גרם 12.6 גרם
שומן 18.4 גרם 330.8 גרם
נתרן 396.1 מ״ג 7130.7 מ״ג
חלבון 14.1 גרם 254.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.8 גרם
שומן רווי 7.8 גרם 141.0 גרם
כולסטרול 56.3 מ״ג 1013.0 מ״ג
סידן 16.6 מ״ג 298.1 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 26.8 מ״ג
אשלגן 196.1 מ״ג 3529.4 מ״ג
אבץ 2.8 מ״ג 51.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody