מה לומדים לבשל היום? נודלס עוף וירקות מוקפץ של בת חן דיאמנט

והיום באקדמיה של קנור: ארוחת צהריים או ערב טעימה ומאוזנת - נודלס עם נתחוני עוף ואפונת שלג קראנצ'ית, ברוטב סצ'ואן, שום וצ'ילי מתוק. שילוב טעמים מושלם לארוחה מזינה שגם הילדים יאהבו מאוד
והיום באקדמיה של קנור: ארוחת צהריים או ערב טעימה ומאוזנת - נודלס עם נתחוני עוף ואפונת שלג קראנצ'ית, ברוטב סצ'ואן, שום וצ'ילי מתוק. שילוב טעמים מושלם לארוחה מזינה שגם הילדים יאהבו מאוד
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    798
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 798.2 קק״ל 3192.8 קק״ל
    פחמימות 93.3 גרם 373.1 גרם
    סוכר 4.8 גרם 19.0 גרם
    שומן 20.4 גרם 81.7 גרם
    נתרן 568.8 מ״ג 2275.1 מ״ג
    חלבון 65.2 גרם 260.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 182.5 מ״ג 730.0 מ״ג
    סידן 40.2 מ״ג 160.8 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 982.2 מ״ג 3928.9 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    798
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 798.2 קק״ל 3192.8 קק״ל
    פחמימות 93.3 גרם 373.1 גרם
    סוכר 4.8 גרם 19.0 גרם
    שומן 20.4 גרם 81.7 גרם
    נתרן 568.8 מ״ג 2275.1 מ״ג
    חלבון 65.2 גרם 260.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 182.5 מ״ג 730.0 מ״ג
    סידן 40.2 מ״ג 160.8 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 982.2 מ״ג 3928.9 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור

ברוכים הבאים לאקדמיה של קנור!
האקדמיה של קנור נוצרה כדי שנבשל אתכם ביחד! כאן תקבלו טיפים, מתכונים ומגוון כלים שימושיים שיעזרו לכם לבשל נכון ובריא והכי חשוב, יקלו עליכם בביצוע המשימה.

בואו והצטרפו לשיעור של בת חן דיאמנט שמלמדת אתכם היום איך להכין נודלס עם נתחי עוף וירקות מוקפצים בטעמים אסייתיים!

הידעתם? שילוב ירקות בצבעים שונים מעשיר את המנה ברכיבים נוגדי חמצון, אשר עוזרים לגופנו להתמודד עם חומרים מזיקים הנקראים רדיקלים חופשיים. כמו כן, ירקות במגוון צבעים תורמים שלל ויטמינים ומינרליים כמו למשל: הגזר  עשיר בויטמין a  בטא קרוטן והכרוב עשיר ב– ויטמין c.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב להקפצה


אופן הכנה

  1. משרים את העוף במרינדה למשך עשר דקות.
  2. משרים את אטריות האורז במים פושרים עד חמים כשעה עד ריכוך ומסננים. (ניתן להכין יום לפני ולשמור במקרר).
  3. מחממים ווק, כאשר הווק מעלה מעט עשן מוסיפים 2 כפות שמן ואת נתחוני העוף, מקפיצים כחמש דקות עד להשחמה, בסיום מוציאים הצידה למגש.
  4. לאותו ווק מוסיפים כף שמן ,ג’ינג’ר, שום ומערבבים כחצי דקה עד הזהבה קלה, מוסיפים גזר, כרוב, אפונת שלג ומקפיצים למשך 2-3 דקות עד להשחמה.
  5. מוסיפים את העוף והאטריות לווק ומערבבים. מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד שהרוטב עוטף את העוף והאטריות.
  6. מוסיפים נבטים, טבעות בצל ירוק, מערבבים, מפזרים מעל שומשום קלוי ומגישים.

    נולדס עוף וירקות מוקפץ. צילום: שניר גואטה
    נולדס עוף וירקות מוקפץ. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה לומדים לבשל היום? נודלס עוף וירקות מוקפץ של בת חן דיאמנט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    טליה

    נראה מעולה….רק תחליטו אם איטריות אורז או ביצים…אני מעדיפה אורז ??

      Avatar
      מערכת Foody

      אטריות אורז כמובן. תודה על ההערה המתכון תוקן (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות