נחטפות מהצלחת: לביבות תפוח אדמה וזוקיני מלוחות

מי אמר שלביבות זה רק לחנוכה? קבלו מתכון מעולה ללביבות זוקיני ותפוחי אדמה בגרסה מטוגנת ובגרסה ללא שמן במכשיר פודי נינג'ה מושלם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מתקינים במעבד מזון דיסק גירוד על גבי מתאם הדיסק, לוחצים על תוכנית SLICE, ומגרדים את הזוקיני ותפוחי האדמה. מעבירים למסננת. סוחטים היטב ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.

    לביבות תפוח אדמה וזוקיני נינג'ה. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים תפוחי אדמה לזוקיני ומפעילים על תוכנית SLICE . צילום: אפיק גבאי

  2. מוסיפים לקערה את הביצים, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  3. מחממים שמן במחבת, יוצרים מהתערובת לביבות בגודל רצוי ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה.

    לביבות תפוח אדמה וזוקיני נינג'ה. צילום: אפיק גבאילביבות תפוח אדמה וזוקיני נינג'ה. צילום: אפיק גבאי
    מטגנים לביבות זהובות ופריכות. צילום: אפיק גבאי

  4. במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם, מכוונים לחום של 200 מעלות למשך 15 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם הלביבות למכשיר.
  5. מגישים מיד לצד שמנת חמוצה, או שומרים בכלי אטום במקרר.
    לביבות תפוח אדמה וזוקיני נינג'ה. צילום: אפיק גבאי
    לביבות תפוח אדמה וזוקיני מושלמות. צילום: אפיק גבאי

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 136.4 קק״ל 1364.1 קק״ל
פחמימות 8.6 גרם 85.8 גרם
שומן 9.4 גרם 94.3 גרם
נתרן 403.0 מ״ג 4030.5 מ״ג
חלבון 4.4 גרם 43.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרם
שומן רווי 4.9 גרם 49.2 גרם
כולסטרול 79.1 מ״ג 790.8 מ״ג
סידן 64.4 מ״ג 644.2 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 4.1 מ״ג
אשלגן 1222.5 מ״ג 12224.8 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 15.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody