< רקע נינג'ה

נחטפות מהצלחת: לביבות תפוח אדמה וזוקיני מלוחות

מי אמר שלביבות זה רק לחנוכה? קבלו מתכון מעולה ללביבות זוקיני ותפוחי אדמה בגרסה מטוגנת ובגרסה ללא שמן במכשיר פודי נינג'ה מושלם
מי אמר שלביבות זה רק לחנוכה? קבלו מתכון מעולה ללביבות זוקיני ותפוחי אדמה בגרסה מטוגנת ובגרסה ללא שמן במכשיר פודי נינג'ה מושלם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    87
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.0 קק״ל 869.8 קק״ל
    פחמימות 13.9 גרם 139.3 גרם
    שומן 1.7 גרם 17.1 גרם
    נתרן 344.7 מ״ג 3447.4 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 35.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 184.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 103.5 מ״ג 1034.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    87
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.0 קק״ל 869.8 קק״ל
    פחמימות 13.9 גרם 139.3 גרם
    שומן 1.7 גרם 17.1 גרם
    נתרן 344.7 מ״ג 3447.4 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 35.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 184.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 103.5 מ״ג 1034.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מתקינים במעבד מזון דיסק גירוד על גבי מתאם הדיסק, לוחצים על תוכנית SLICE, ומגרדים את הזוקיני ותפוחי האדמה. מעבירים למסננת. סוחטים היטב ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.

    לביבות תפוח אדמה וזוקיני נינג'ה. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים תפוחי אדמה לזוקיני ומפעילים על תוכנית SLICE . צילום: אפיק גבאי

  2. מוסיפים לקערה את הביצים, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  3. מחממים שמן במחבת, יוצרים מהתערובת לביבות בגודל רצוי ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה.

    לביבות תפוח אדמה וזוקיני נינג'ה. צילום: אפיק גבאילביבות תפוח אדמה וזוקיני נינג'ה. צילום: אפיק גבאי
    מטגנים לביבות זהובות ופריכות. צילום: אפיק גבאי

  4. במכשיר פודי נינג’ה: בוחרים בתכנית טיגון באוויר חם, מכוונים לחום של 200 מעלות למשך 15 דקות. לוחצים על התחל/עצור על מנת להתחיל בחימום המקדים. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מכניסים את תבנית האפייה עם הלביבות למכשיר.
  5. מגישים מיד לצד שמנת חמוצה, או שומרים בכלי אטום במקרר.
    לביבות תפוח אדמה וזוקיני נינג'ה. צילום: אפיק גבאי
    לביבות תפוח אדמה וזוקיני מושלמות. צילום: אפיק גבאי

    לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נחטפות מהצלחת: לביבות תפוח אדמה וזוקיני מלוחות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    תפארת

    יצא טווווב הכנתי בנינגה על תוכנית של אייר פרי היה מוכן תוך 10 דקות בלי שמן וטעים ממשש תודה רבהה, אה, והוספתי בטטה בעיסה

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה תפארת

    Avatar
    יפית מאלינקר

    הבת שלי אוהבת את המתכון הזה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות