סיפור אהבה ב-10 דקות: אהרוני מקפיץ טופו חומוס עם פטריות, ג’ינג’ר וצ’ילי!
ישראל אהרוני מקפיץ מנה בטעמים אסייתים, טבעונית, בריאה וסופר טעימה ורק ב-10 דקות! טופו חומוס עם פטריות טריות, ג'ינג'ר ושום. אז מי בא לצהריים?
ישראל אהרוני מקפיץ מנה בטעמים אסייתים, טבעונית, בריאה וסופר טעימה ורק ב-10 דקות! טופו חומוס עם פטריות טריות, ג'ינג'ר ושום. אז מי בא לצהריים?
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.0 קק״ל 671.9 קק״לפחמימות 29.0 גרם 58.1 גרםשומן 23.2 גרם 46.3 גרםנתרן 487.8 מ״ג 975.7 מ״גחלבון 11.6 גרם 23.2 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 11.1 גרםשומן רווי 1.3 גרם 2.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.4 מ״ג 70.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 227.9 מ״ג 455.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות336
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.0 קק״ל 671.9 קק״לפחמימות 29.0 גרם 58.1 גרםשומן 23.2 גרם 46.3 גרםנתרן 487.8 מ״ג 975.7 מ״גחלבון 11.6 גרם 23.2 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 11.1 גרםשומן רווי 1.3 גרם 2.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.4 מ״ג 70.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 227.9 מ״ג 455.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 336 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה טופו חומוס
-
3 כפות שמן קנולה
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 כף שורש ג’ינג’רקצוץ דק
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניפרוס
-
3 גבעולי בצל ירוקחתוכים לחתיכות של 3-4 ס"מ
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןאו פורטובלו - או גם וגם, פרוסות עבה
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות מיריןמזרח מערב
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
אופן הכנה
- חותכים את הטופו לשלוש פרוסות וכל פרוסה לארבעה חלקים.
- שמים את השמן בווק או מחבת רחבה וכשהוא חם, מכניסים פנימה את השום, ג’ינג’ר וצ’ילי, מערבבים כדקה.
- מוסיפים את הבצל הירוק והפטריות ומטגנים עוד כדקה-שתיים. מוסיפים את הטופו ומערבבים.
- מוסיפים סויה, מירין, מלח ופלפל, שמן שומשום. מערבבים ומבשלים יחד שתי דקות נוספות.
אופן הכנה
- חותכים את הטופו לשלוש פרוסות וכל פרוסה לארבעה חלקים.
- שמים את השמן בווק או מחבת רחבה וכשהוא חם, מכניסים פנימה את השום, ג’ינג’ר וצ’ילי, מערבבים כדקה.
- מוסיפים את הבצל הירוק והפטריות ומטגנים עוד כדקה-שתיים. מוסיפים את הטופו ומערבבים.
- מוסיפים סויה, מירין, מלח ופלפל, שמן שומשום. מערבבים ומבשלים יחד שתי דקות נוספות.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן