סירות קישואים ממולאים בגבינות

שי-לי ליפא מכינה סירות קישואים ממולאים בגבינות עם שמיר, עטופים בפירורי לחם קראנצ'יים שמספקים ביס פריך במיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

סירות קישואים

ציפוי

טיגון

אופן הכנה

  1. חוצים את הקישואים לאורכם. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומגרדים גס את הקשקבל. טורפים את הביצה.
  2. מרוקנים את תוכנם של הקישואים בעזרת כפית. משאירים דופן של 1/2 ס”מ.
  3. מערבבים בקערה את רכיבי המלית. ממלאים את הקישואים ומהדקים. טובלים את הצד הממולא של כל קישוא בביצה, ואחר כך בפירורי הלחם.
  4. יוצקים למחבת את השמן בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית. מניחים את הממולאים, כשהחלק המצופה כלפי מטה, ומטגנים כ-2 דקות, עד שהציפוי זהוב ואטום.
  5. הופכים ומזהיבים כ-2 דקות מהצד השני. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 966.5 קק״ל 4832.4 קק״ל
פחמימות 11.2 גרם 55.8 גרם
שומן 96.5 גרם 482.6 גרם
נתרן 841.1 מ״ג 4205.5 מ״ג
חלבון 17.7 גרם 88.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.5 גרם
שומן רווי 14.4 גרם 71.9 גרם
כולסטרול 75.1 מ״ג 375.3 מ״ג
סידן 207.2 מ״ג 1036.1 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 8.3 מ״ג
אשלגן 557.1 מ״ג 2785.5 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 9.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Elad Weisbelith

    מתכון ממש קל וממש טעים, אבל, הרבה פעמים הבלילה יצאה לי מהקישוא כשהפכתי. יש פתרון?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody