סירות קישואים ממולאים בגבינות

שי-לי ליפא מכינה סירות קישואים ממולאים בגבינות עם שמיר, עטופים בפירורי לחם קראנצ'יים שמספקים ביס פריך במיוחד
שי-לי ליפא מכינה סירות קישואים ממולאים בגבינות עם שמיר, עטופים בפירורי לחם קראנצ'יים שמספקים ביס פריך במיוחד
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    907
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 907.0 קק״ל 4535.1 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 56.2 גרם
    שומן 89.7 גרם 448.3 גרם
    נתרן 863.3 מ״ג 4316.5 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 90.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 11.1 גרם 55.3 גרם
    כולסטרול 83.4 מ״ג 416.9 מ״ג
    סידן 207.9 מ״ג 1039.3 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 558.7 מ״ג 2793.3 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    907
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 907.0 קק״ל 4535.1 קק״ל
    פחמימות 11.2 גרם 56.2 גרם
    שומן 89.7 גרם 448.3 גרם
    נתרן 863.3 מ״ג 4316.5 מ״ג
    חלבון 18.0 גרם 90.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.5 גרם
    שומן רווי 11.1 גרם 55.3 גרם
    כולסטרול 83.4 מ״ג 416.9 מ״ג
    סידן 207.9 מ״ג 1039.3 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 558.7 מ״ג 2793.3 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירות קישואים

ציפוי

טיגון


אופן הכנה

  1. חוצים את הקישואים לאורכם. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומגרדים גס את הקשקבל. טורפים את הביצה.
  2. מרוקנים את תוכנם של הקישואים בעזרת כפית. משאירים דופן של 1/2 ס”מ.
  3. מערבבים בקערה את רכיבי המלית. ממלאים את הקישואים ומהדקים. טובלים את הצד הממולא של כל קישוא בביצה, ואחר כך בפירורי הלחם.
  4. יוצקים למחבת את השמן בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על להבה בינונית. מניחים את הממולאים, כשהחלק המצופה כלפי מטה, ומטגנים כ-2 דקות, עד שהציפוי זהוב ואטום.
  5. הופכים ומזהיבים כ-2 דקות מהצד השני. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סירות קישואים ממולאים בגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Elad Weisbelith

    מתכון ממש קל וממש טעים, אבל, הרבה פעמים הבלילה יצאה לי מהקישוא כשהפכתי. יש פתרון?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות