סלט אסיאתי של אטריות שעועית עם ירקות שורש
קבלו מתכון לסלט שהוא פרס! סלט אטריות שעועית עם ויניגרט אסיאתי משגע שמכינים ב-2 דקות. כל כך רענן וטעים שלא תרגישו שאתם בדיאטה!
קבלו מתכון לסלט שהוא פרס! סלט אטריות שעועית עם ויניגרט אסיאתי משגע שמכינים ב-2 דקות. כל כך רענן וטעים שלא תרגישו שאתם בדיאטה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 358.7 קק״ל 1434.7 קק״לפחמימות 93.7 גרם 374.7 גרםסוכר 55.6 גרם 222.5 גרםשומן 52.1 גרם 208.5 גרםנתרן 715.5 מ״ג 2862.2 מ״גחלבון 26.8 גרם 107.2 גרםסיבים תזונתיים 32.2 גרם 128.7 גרםשומן רווי 22.1 גרם 88.4 גרםכולסטרול 21.7 מ״ג 86.8 מ״גסידן 126.6 מ״ג 506.6 מ״גברזל 23.6 מ״ג 94.4 מ״גאשלגן 1106.4 מ״ג 4425.8 מ״גאבץ 22.1 מ״ג 88.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות359
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 358.7 קק״ל 1434.7 קק״לפחמימות 93.7 גרם 374.7 גרםסוכר 55.6 גרם 222.5 גרםשומן 52.1 גרם 208.5 גרםנתרן 715.5 מ״ג 2862.2 מ״גחלבון 26.8 גרם 107.2 גרםסיבים תזונתיים 32.2 גרם 128.7 גרםשומן רווי 22.1 גרם 88.4 גרםכולסטרול 21.7 מ״ג 86.8 מ״גסידן 126.6 מ״ג 506.6 מ״גברזל 23.6 מ״ג 94.4 מ״גאשלגן 1106.4 מ״ג 4425.8 מ״גאבץ 22.1 מ״ג 88.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 359 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לאטריות:
-
250 גרם אטריות שעועית
-
5 כוסות מים
לרוטב:
-
1/2 כוס רוטב סויה בסגנון סיני
-
3/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק קנור
-
1 כף שמן שומשום
-
2 כפות חומץ אורז
אופן הכנה
- הכנת האטריות: משרים את אטריות השעועית במים קרים למשך שעה לפחות ומסננים היטב מעודפי המים בעזרת מסננת.
- חותכים את כל הירקות לג’וליאנים בעזרת מנדולינה או קולפן מתאים. אם לא בא לכם שכל הסלט יצבע בורוד כדי לשמור את רצועות הסלק בנפרד במים קרים, ולסנן לפני הערבוב עם כל הירקות.
- מערבבים בקערה את הירקות עם אטריות השעועית, עלי הכוסברה, הנענע והבצל הירוק.
- הכנת הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, שופכים את הרוטב לקערת הסלט, מערבבים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- הכנת האטריות: משרים את אטריות השעועית במים קרים למשך שעה לפחות ומסננים היטב מעודפי המים בעזרת מסננת.
- חותכים את כל הירקות לג’וליאנים בעזרת מנדולינה או קולפן מתאים. אם לא בא לכם שכל הסלט יצבע בורוד כדי לשמור את רצועות הסלק בנפרד במים קרים, ולסנן לפני הערבוב עם כל הירקות.
- מערבבים בקערה את הירקות עם אטריות השעועית, עלי הכוסברה, הנענע והבצל הירוק.
- הכנת הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, שופכים את הרוטב לקערת הסלט, מערבבים ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן