סלט אצות ומלפפונים בסגנון אסיאתי

ישראל אהרוני מכין מנה פופולרית מהמטבח האסיאתי בקלי קלות - סלט אצות ומלפפונים עם רוטב ממכר שהכי כיף לאכול עם צ'ופסטיקס. נוסעים למזרח הרחוק בלי לארוז מזוודה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את האצות במים כ-20 דקות, מסננים, סוחטים ומעבירים לקערת ערבוב.
  2. חותכים את המלפפונים לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
  3. מערבבים בקערית את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס.
  4. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומעבירים לצלחת.
  5. קולים את השומשום במחבת יבשה.
  6. מפזרים מעל את השומשום הקלוי.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 145.9 קק״ל 291.8 קק״ל
פחמימות 24.2 גרם 48.5 גרם
שומן 4.7 גרם 9.4 גרם
נתרן 404.2 מ״ג 808.4 מ״ג
חלבון 3.1 גרם 6.1 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 4.0 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 1.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 96.5 מ״ג 192.9 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 284.1 מ״ג 568.1 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody