בוש קאבר דסקטופ

סלט בורגול עם קוביות בטטות וסלק צלויות

ארוחה של ממש: סלט בורגול משביע וטעים עם קוביות של בטטה וסלק צלויים. מתכון טבעוני, עשיר בטעמים וקל להכנה. תהנו ?
ארוחה של ממש: סלט בורגול משביע וטעים עם קוביות של בטטה וסלק צלויים. מתכון טבעוני, עשיר בטעמים וקל להכנה. תהנו ?
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    650
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 650.3 קק״ל 1950.8 קק״ל
    פחמימות 56.9 גרם 170.8 גרם
    שומן 39.3 גרם 117.8 גרם
    נתרן 1827.9 מ״ג 5483.6 מ״ג
    חלבון 13.3 גרם 39.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 40.4 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 12.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 69.3 מ״ג 208.0 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 637.2 מ״ג 1911.7 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    650
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 650.3 קק״ל 1950.8 קק״ל
    פחמימות 56.9 גרם 170.8 גרם
    שומן 39.3 גרם 117.8 גרם
    נתרן 1827.9 מ״ג 5483.6 מ״ג
    חלבון 13.3 גרם 39.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 40.4 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 12.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 69.3 מ״ג 208.0 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 637.2 מ״ג 1911.7 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
גיל אטלן
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב ויניגרט


אופן הכנה

  1. בקערה עם מים פושרים משרים את הבורגול למשך כחצי שעה ומסננים.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. חותכים במעבד מזון (בהתקן חיתוך לקוביות) את הסלק והבטטה לקוביות - ראשית את הבטטה ואח”כ את הסלק.
  4. מפזרים את קוביות הירקות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מתבלים במלח, פלפל שחור, טימין טרי ושמן זית.
  5. מכניסים לתנור לצלייה של כ-15-20 דקות או עד שהירקות רכים אבל עדיין נשמרת הפריכות שלהם.
  6. מצננים את הירקות הצלויים.
  7. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
  8. מערבבים בקערה רחבה את כל מרכיבי הסלט יחד עם רוטב הוויניגרט שהכנו, טועמים ומתקנים טעמים. בתאבון.
סלט בורגול, בטטה וסלק1
סלט בורגול, בטטה וסלק עם עשבי תיבול. צילום: יעל קצב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    חגית

    האם ניתן להכין מראש ואת הרוטב לפני הגשה?או שצריך לתבל כבר עם ההכנה (למיזוג הטעמים)

      Avatar
      מערכת Foody

      אין בעיה להכין את הרוטב מראש

    Avatar
    חגית

    ניתן להשתמש בסלק מואקום? גם אז צריך לאפות

      Avatar
      מערכת Foody

      אם משתמשים בסלק בוואקום עדיף לאפות בנפרד מהבטטות ופחות זמן (10 דק’)

    Avatar
    גילה

    לא צריך לבשל את הבורגול,רק להשרות?

      Avatar
      מערכת Foody

      בדיוק

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות