סלט בצל מוחמץ של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה סלט זריז וקראנצ'י שמתאים כליווי לארוחה בשרית כבדה - סלט בצל מוחמץ עם חומץ בלסמי וגרעינים קלויים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

סלט

רוטב

אופן הכנה

  1. קולפים ופורסים את הבצל לחצאי טבעות דקות.
  2. קולים את הגרעינים על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות, עד שהם משחימים מעט אבל לא נשרפים.
  3. מערבבים בקערה את החומץ, שמן הזית והדבש.
  4. מכניסים לרוטב את הבצל, מערבבים, מכסים בניילון נצמד ומשרים במשך שעה במקרר.
  5. מוסיפים את הכוסברה, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את הגרעינים.

הערות

  • כדי שהסלט יתאים גם לטבעונים, מחליפים את הדבש בסילאן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 353.1 קק״ל 706.1 קק״ל
פחמימות 34.1 גרם 68.2 גרם
שומן 23.8 גרם 47.5 גרם
נתרן 1173.8 מ״ג 2347.6 מ״ג
חלבון 2.8 גרם 5.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.5 גרם
שומן רווי 3.4 גרם 6.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 33.5 מ״ג 67.0 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
אשלגן 231.6 מ״ג 463.2 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody