מלא הטנא קיץ – סלט חסה, גבינת עיזים ותאנים צלויות

שידרוג רציני של סלט חסה עם גבינת עיזים ותאנים שצולים בתנור ויוצאות מתוקות וטעימות ומשתלבות נפלא בסלט שמקבל תיבול של רוטב ויניגרט חרדל ודבש
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חוצים את התאנים לרבעים ומניחים את התאנים בתבנית.
  3. אופים כ-15 דקות, עד שהתאנים זהובות.
  4. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב. מוסיפים חסה וגבינה ומערבבים. מפזרים מעל תאנים צלויות ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 183.2 קק״ל 1099.2 קק״ל
פחמימות 9.8 גרם 58.8 גרם
שומן 12.9 גרם 77.7 גרם
נתרן 232.5 מ״ג 1395.0 מ״ג
חלבון 7.0 גרם 42.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.2 גרם
שומן רווי 3.1 גרם 18.4 גרם
כולסטרול 8.1 מ״ג 48.6 מ״ג
סידן 44.9 מ״ג 269.3 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
אשלגן 79.5 מ״ג 477.0 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar