מלא הטנא קיץ – סלט חסה, גבינת עיזים ותאנים צלויות

שידרוג רציני של סלט חסה עם גבינת עיזים ותאנים שצולים בתנור ויוצאות מתוקות וטעימות ומשתלבות נפלא בסלט שמקבל תיבול של רוטב ויניגרט חרדל ודבש
שידרוג רציני של סלט חסה עם גבינת עיזים ותאנים שצולים בתנור ויוצאות מתוקות וטעימות ומשתלבות נפלא בסלט שמקבל תיבול של רוטב ויניגרט חרדל ודבש
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.2 קק״ל 1099.2 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 58.8 גרם
    שומן 12.9 גרם 77.7 גרם
    נתרן 232.5 מ״ג 1395.0 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 42.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 18.4 גרם
    כולסטרול 8.1 מ״ג 48.6 מ״ג
    סידן 44.9 מ״ג 269.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 79.5 מ״ג 477.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.2 קק״ל 1099.2 קק״ל
    פחמימות 9.8 גרם 58.8 גרם
    שומן 12.9 גרם 77.7 גרם
    נתרן 232.5 מ״ג 1395.0 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 42.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 18.4 גרם
    כולסטרול 8.1 מ״ג 48.6 מ״ג
    סידן 44.9 מ״ג 269.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 79.5 מ״ג 477.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חוצים את התאנים לרבעים ומניחים את התאנים בתבנית.
  3. אופים כ-15 דקות, עד שהתאנים זהובות.
  4. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב. מוסיפים חסה וגבינה ומערבבים. מפזרים מעל תאנים צלויות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלא הטנא קיץ – סלט חסה, גבינת עיזים ותאנים צלויות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות