סלט חסה סלנובה עם תפוחים שפורסים במעבד מזון נינג’ה
סלט חסה טעים ומרשים - מסוג הסלטים שאפשר להגיש בכל ארוחה חלבית בקלות בזכות מעבד מזון של נינג'ה שפורס את התפוחים בדיוק כמו שאנחנו צריכים
סלט חסה טעים ומרשים - מסוג הסלטים שאפשר להגיש בכל ארוחה חלבית בקלות בזכות מעבד מזון של נינג'ה שפורס את התפוחים בדיוק כמו שאנחנו צריכים
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 455.4 קק״ל 910.9 קק״לפחמימות 43.2 גרם 86.5 גרםשומן 29.6 גרם 59.2 גרםנתרן 968.8 מ״ג 1937.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 3.7 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 11.1 גרםשומן רווי 3.5 גרם 7.0 גרםכולסטרול 1.1 מ״ג 2.1 מ״גסידן 44.1 מ״ג 88.2 מ״גברזל 11.9 מ״ג 23.9 מ״גאשלגן 313.4 מ״ג 626.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות455
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 455.4 קק״ל 910.9 קק״לפחמימות 43.2 גרם 86.5 גרםשומן 29.6 גרם 59.2 גרםנתרן 968.8 מ״ג 1937.6 מ״גחלבון 1.9 גרם 3.7 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 11.1 גרםשומן רווי 3.5 גרם 7.0 גרםכולסטרול 1.1 מ״ג 2.1 מ״גסידן 44.1 מ״ג 88.2 מ״גברזל 11.9 מ״ג 23.9 מ״גאשלגן 313.4 מ״ג 626.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 455 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 תפוח עץ אדום בינוני
-
1 תפוח עץ גרני סמיט (ירוק) בינוני
-
1 חבילה חסה סלנובה
-
1/4 כוס פקאנים מסוכריםקצוצים
-
1/2 בצל סגול בינוניחתוך לרצועות
-
50 גרם גבינת פטה 16%מפוררת
רוטב
-
5 כפות שמן זית
-
3 כפות חומץ תפוחים
-
3 כפות סירופ מייפל
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
אופן הכנה
- פורסים את התפוחים: משתמשים בפונקציית SLICE לפריסת התפוחים ופורסים את התפוחים במעבד המזון בעזרת הדוחסן הגדול.
- מעבירים את התפוחים לקערה ומזלפים מעט מיץ לימון כדי שלא ישחירו.
- מכינים את הרוטב: שמים את להב הקיצוץ במעבד המזון, מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, בוחרים בפונקציית מחית ומעבדים לתערובת אחידה.
- מניחים את עלי הסלנובה בקערה גדולה, מפזרים מעל את פרוסות התפוחים, הפקאנים, הבצל והגבינה. יוצקים את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.
אופן הכנה
- פורסים את התפוחים: משתמשים בפונקציית SLICE לפריסת התפוחים ופורסים את התפוחים במעבד המזון בעזרת הדוחסן הגדול.
- מעבירים את התפוחים לקערה ומזלפים מעט מיץ לימון כדי שלא ישחירו.
- מכינים את הרוטב: שמים את להב הקיצוץ במעבד המזון, מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, בוחרים בפונקציית מחית ומעבדים לתערובת אחידה.
- מניחים את עלי הסלנובה בקערה גדולה, מפזרים מעל את פרוסות התפוחים, הפקאנים, הבצל והגבינה. יוצקים את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן