< רקע נינג'ה

סלט טאבולה: פשוט, מרענן וטעים!

מה זה ירוק, מרענן, טרי, בריא ומלא בטעמים? נכון! סלט טבולה. עם שפע עשבי תיבול ובורגול תמלאו את עצמכם בבריאות וכל זה בעשר דקות ובמכשיר אחד
מה זה ירוק, מרענן, טרי, בריא ומלא בטעמים? נכון! סלט טבולה. עם שפע עשבי תיבול ובורגול תמלאו את עצמכם בבריאות וכל זה בעשר דקות ובמכשיר אחד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    402
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.4 קק״ל 804.8 קק״ל
    פחמימות 36.6 גרם 73.2 גרם
    שומן 24.8 גרם 49.6 גרם
    נתרן 1946.6 מ״ג 3893.2 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 21.5 גרם
    סיבים תזונתיים 13.7 גרם 27.4 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 175.6 מ״ג 351.1 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 1389.5 מ״ג 2779.1 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    402
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.4 קק״ל 804.8 קק״ל
    פחמימות 36.6 גרם 73.2 גרם
    שומן 24.8 גרם 49.6 גרם
    נתרן 1946.6 מ״ג 3893.2 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 21.5 גרם
    סיבים תזונתיים 13.7 גרם 27.4 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 175.6 מ״ג 351.1 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 1389.5 מ״ג 2779.1 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט


אופן הכנה

  1. שמים את הבורגול והמים הרותחים בקערה גדולה, מערבבים, מכסים במגבת ומשרים כ-15 דקות, עד שכל המים נספגים.
  2. שמים במעבד מזון עם להב קיצוץ את הפטרוזיליה, הנענע, העגבניות והבצל ולוחצים על תוכנית CHOP. מעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

    קוצצים לתערובת אחידה. צילום: אפיק גבאי
    קוצצים לתערובת אחידה. צילום: אפיק גבאי

  3. מוסיפים את תערובת הירקות ועשבי התיבול לקערת הבורגול.

    מוסיפים את התערובת לקערת הבורגול. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את התערובת לקערת הבורגול. צילום: אפיק גבאי

  4. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, ומערבבים היטב בעזרת כפות או ידיים.
  5. מגישים מיד לצד טחינה מוכנה.

    מתבלים ומגישים לצד טחינה. צילום: אפיק גבאי
    מתבלים ומגישים לצד טחינה. צילום: אפיק גבאי

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט טאבולה: פשוט, מרענן וטעים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות