חוגגים את הקיץ: סלט ירוק עם אגוזים ופירות העונה בכלום עבודה!

סלט ירוק רענן וקיצי בעשר דקות הכנה - סלט של עלים ירוקים, תאנים ואפרסקים, אגוזים וגבינת מוצרלה, ברוטב שתרצו לאמץ לכל סלט מהיום והלאה!
סלט ירוק רענן וקיצי בעשר דקות הכנה - סלט של עלים ירוקים, תאנים ואפרסקים, אגוזים וגבינת מוצרלה, ברוטב שתרצו לאמץ לכל סלט מהיום והלאה!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    332
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 332.2 קק״ל 1993.0 קק״ל
    פחמימות 12.7 גרם 76.3 גרם
    שומן 27.7 גרם 166.5 גרם
    נתרן 490.9 מ״ג 2945.5 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 56.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 35.6 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 88.5 מ״ג
    סידן 239.2 מ״ג 1434.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 331.6 מ״ג 1989.7 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    332
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 332.2 קק״ל 1993.0 קק״ל
    פחמימות 12.7 גרם 76.3 גרם
    שומן 27.7 גרם 166.5 גרם
    נתרן 490.9 מ״ג 2945.5 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 56.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 35.6 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 88.5 מ״ג
    סידן 239.2 מ״ג 1434.9 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 331.6 מ״ג 1989.7 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את עלי הרוקט עם פרוסות האפרסק והתאנה.
  2. מכינים את הרוטב: בצנצנת קטנה מערבבים את שמן הזית, חומץ בלסמי, השום הכתוש, הדבש, המלח, הפלפל והחרדל.
  3. שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
  4. קורעים את המוצרלה בידיים ומוסיפים לסלט.
  5. רגע לפני ההגשה מוסיפים גם את האגוזים הקלויים. בתיאבון!
  6. סלט ירוק

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חוגגים את הקיץ: סלט ירוק עם אגוזים ופירות העונה בכלום עבודה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    בינת אלפנדרי-בן דוד

    הסלט בול לקיץ הישראלי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות