סלט ירוק עם אפרסקים וגבינה ברוטב בלסמי

סלט רענן וקיצי בעשר דקות הכנה שמתאים בכל ארוחה - סלט של עלים ירוקים, עגבניות שרי וגבינת מוצרלה, וגם אפרסק שמוסיף מתקתקות נהדרת, מתובל בבלסמי ושמן זית
סלט רענן וקיצי בעשר דקות הכנה שמתאים בכל ארוחה - סלט של עלים ירוקים, עגבניות שרי וגבינת מוצרלה, וגם אפרסק שמוסיף מתקתקות נהדרת, מתובל בבלסמי ושמן זית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    519
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 519.4 קק״ל 1038.8 קק״ל
    פחמימות 13.6 גרם 27.2 גרם
    שומן 41.9 גרם 83.8 גרם
    נתרן 951.5 מ״ג 1903.0 מ״ג
    חלבון 21.1 גרם 42.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 14.1 גרם 28.1 גרם
    כולסטרול 44.3 מ״ג 88.5 מ״ג
    סידן 537.5 מ״ג 1074.9 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 460.2 מ״ג 920.3 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    519
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 519.4 קק״ל 1038.8 קק״ל
    פחמימות 13.6 גרם 27.2 גרם
    שומן 41.9 גרם 83.8 גרם
    נתרן 951.5 מ״ג 1903.0 מ״ג
    חלבון 21.1 גרם 42.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 14.1 גרם 28.1 גרם
    כולסטרול 44.3 מ״ג 88.5 מ״ג
    סידן 537.5 מ״ג 1074.9 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 460.2 מ״ג 920.3 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את העלים עם העגבניות ופרוסות האפרסק.
  2. קורעים את המוצרלה לחתיכות גסות בידיים ומוסיפים לקערה.
  3. מתבלים בשמן הזית, בחומץ הבלסמי ובמלח. מערבבים, טועמים ומוסיפים מלח או חומץ לפי הטעם.
  4. מגישים מיד!
    סלט אפרסקים נקטרינות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט ירוק עם אפרסקים וגבינה ברוטב בלסמי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    בינת אלפנדרי-בן דוד

    הסלט בול לקיץ הישראלי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות