סלט ירוק עם אפרסקים וגבינה ברוטב בלסמי

סלט רענן וקיצי בעשר דקות הכנה שמתאים בכל ארוחה - סלט של עלים ירוקים, עגבניות שרי וגבינת מוצרלה, וגם אפרסק שמוסיף מתקתקות נהדרת, מתובל בבלסמי ושמן זית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את העלים עם העגבניות ופרוסות האפרסק.
  2. קורעים את המוצרלה לחתיכות גסות בידיים ומוסיפים לקערה.
  3. מתבלים בשמן הזית, בחומץ הבלסמי ובמלח. מערבבים, טועמים ומוסיפים מלח או חומץ לפי הטעם.
  4. מגישים מיד!
    סלט אפרסקים נקטרינות
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 519.4 קק״ל 1038.8 קק״ל
פחמימות 13.6 גרם 27.2 גרם
שומן 41.9 גרם 83.8 גרם
נתרן 951.5 מ״ג 1903.0 מ״ג
חלבון 21.1 גרם 42.2 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרם
שומן רווי 14.1 גרם 28.1 גרם
כולסטרול 44.3 מ״ג 88.5 מ״ג
סידן 537.5 מ״ג 1074.9 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 3.3 מ״ג
אשלגן 460.2 מ״ג 920.3 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    בינת אלפנדרי-בן דוד

    הסלט בול לקיץ הישראלי