סלט כרובית קריספית שחייב להדליק משואה

אופירה מור מכינה סלט כרובית עם טוויסט! סלט של פרחי כרובית טריים בתוספת אטריות ביצים וצנוברים מקורמלים וקראנצ'יים במיוחד, ברוטב חרדל, מיונז ושום מרענן
אופירה מור מכינה סלט כרובית עם טוויסט! סלט של פרחי כרובית טריים בתוספת אטריות ביצים וצנוברים מקורמלים וקראנצ'יים במיוחד, ברוטב חרדל, מיונז ושום מרענן
  • אופירה מור
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    916
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 915.6 קק״ל 1831.2 קק״ל
    פחמימות 98.3 גרם 196.7 גרם
    שומן 55.0 גרם 110.0 גרם
    נתרן 2239.4 מ״ג 4478.7 מ״ג
    חלבון 26.2 גרם 52.3 גרם
    סיבים תזונתיים 15.6 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 64.9 מ״ג 129.8 מ״ג
    סידן 172.4 מ״ג 344.9 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 2028.0 מ״ג 4056.1 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    916
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 915.6 קק״ל 1831.2 קק״ל
    פחמימות 98.3 גרם 196.7 גרם
    שומן 55.0 גרם 110.0 גרם
    נתרן 2239.4 מ״ג 4478.7 מ״ג
    חלבון 26.2 גרם 52.3 גרם
    סיבים תזונתיים 15.6 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 64.9 מ״ג 129.8 מ״ג
    סידן 172.4 מ״ג 344.9 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 2028.0 מ״ג 4056.1 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה:

  1. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים ומניחים בקערה בצד.
  2. שוברים את האטריות לחתיכות קטנות.
  3. במחבת מקרמלים את הסוכר החום עם האטריות ששברנו והצנוברים, כשכל הסוכר התקרמל שופכים את תכולת המחבת על נייר אפייה, משטחים ומצננים היטב.
    במחבת מקרמלים את הסוכר החום עם האטריות והצנוברים. צילום: אופירה מור
    במחבת מקרמלים את הסוכר החום עם האטריות והצנוברים. צילום: אופירה מור

    שופכים את האטריות והצנוברים המקורמלים על נייר אפייה, משטחים ומצננים. צילום: אופירה מור
    שופכים את האטריות והצנוברים המקורמלים על נייר אפייה, משטחים ומצננים. צילום: אופירה מור

  4. מכינים את הרוטב: בצנצנת קטנה (שאפשר לנער), כותשים 2 שיני שום, מוסיפים את המיונז, החרדל ומיץ הלימון, מוסיפים את שמן הקנולה, מלח, פלפל שחור, סוגרים את הצנצנת ומנעים היטב עד לקבל רוטב אחיד.
  5. לקערת הכרובית שופכים את הרוטב ומערבבים מעט.
  6. שוברים לחתיכות קטנות את האטריות המקורמלות שהספיקו להתקרר, מפזרים מעל הסלט, ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט כרובית קריספית שחייב להדליק משואה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    לירון ליר

    המתכון לא מדוייק וחבל. שמתי רק 100 גרם אטריות ביצים, היה צריך לפחות 5 כפות סוכר חום לקרמול. לא פרקטי בסלט זה קשיח מדי גם לאחר קיצוץ, האורחים לא אהבו. למחרת הסלט היה הרבה יותר טעים כי האטריות התרככו אבל במקום אטריות עדיף לשים גפרורי שקדים, גם בריא יותר ואז הסלט הופך להיות גאוני

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה! אפשר בהחלט לרכך יותר את האטריות

    Avatar
    פ ב

    מה זה אומר חבילה קטנה של אטריות?

      Avatar
      מערכת Foody

      200 גרם.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות