סלט כרובית קריספית שחייב להדליק משואה

אופירה מור מכינה סלט כרובית עם טוויסט! סלט של פרחי כרובית טריים בתוספת אטריות ביצים וצנוברים מקורמלים וקראנצ'יים במיוחד, ברוטב חרדל, מיונז ושום מרענן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

סלט

רוטב

אופן הכנה:

  1. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים ומניחים בקערה בצד.
  2. שוברים את האטריות לחתיכות קטנות.
  3. במחבת מקרמלים את הסוכר החום עם האטריות ששברנו והצנוברים, כשכל הסוכר התקרמל שופכים את תכולת המחבת על נייר אפייה, משטחים ומצננים היטב.
    במחבת מקרמלים את הסוכר החום עם האטריות והצנוברים. צילום: אופירה מור
    במחבת מקרמלים את הסוכר החום עם האטריות והצנוברים. צילום: אופירה מור

    שופכים את האטריות והצנוברים המקורמלים על נייר אפייה, משטחים ומצננים. צילום: אופירה מור
    שופכים את האטריות והצנוברים המקורמלים על נייר אפייה, משטחים ומצננים. צילום: אופירה מור

  4. מכינים את הרוטב: בצנצנת קטנה (שאפשר לנער), כותשים 2 שיני שום, מוסיפים את המיונז, החרדל ומיץ הלימון, מוסיפים את שמן הקנולה, מלח, פלפל שחור, סוגרים את הצנצנת ומנעים היטב עד לקבל רוטב אחיד.
  5. לקערת הכרובית שופכים את הרוטב ומערבבים מעט.
  6. שוברים לחתיכות קטנות את האטריות המקורמלות שהספיקו להתקרר, מפזרים מעל הסלט, ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 856.0 קק״ל 1712.0 קק״ל
פחמימות 84.7 גרם 169.5 גרם
שומן 59.6 גרם 119.3 גרם
נתרן 2178.5 מ״ג 4357.0 מ״ג
חלבון 17.6 גרם 35.3 גרם
סיבים תזונתיים 6.7 גרם 13.5 גרם
שומן רווי 4.6 גרם 9.1 גרם
כולסטרול 64.9 מ״ג 129.8 מ״ג
סידן 80.2 מ״ג 160.4 מ״ג
ברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״ג
אשלגן 704.3 מ״ג 1408.6 מ״ג
אבץ 4.6 מ״ג 9.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    נסיה בועז

    אני מאוהבת בסל הזה, מכינה אותו לכל ארוחה מאז שנתקלתי בו לפני חודשיים..תודה..בעיה שאני מנסה להתמודד איתה מאז זה שהאיטריות מתקשות לי בקירמול..האם אני מפספסת משהו?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody