סלט כרובית קריספית שחייב להדליק משואה

אופירה מור מכינה סלט כרובית עם טוויסט! סלט של פרחי כרובית טריים בתוספת אטריות ביצים וצנוברים מקורמלים וקראנצ'יים במיוחד, ברוטב חרדל, מיונז ושום מרענן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

סלט

רוטב

אופן הכנה:

  1. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים ומניחים בקערה בצד.
  2. שוברים את האטריות לחתיכות קטנות.
  3. במחבת מקרמלים את הסוכר החום עם האטריות ששברנו והצנוברים, כשכל הסוכר התקרמל שופכים את תכולת המחבת על נייר אפייה, משטחים ומצננים היטב.
    במחבת מקרמלים את הסוכר החום עם האטריות והצנוברים. צילום: אופירה מור
    במחבת מקרמלים את הסוכר החום עם האטריות והצנוברים. צילום: אופירה מור

    שופכים את האטריות והצנוברים המקורמלים על נייר אפייה, משטחים ומצננים. צילום: אופירה מור
    שופכים את האטריות והצנוברים המקורמלים על נייר אפייה, משטחים ומצננים. צילום: אופירה מור

  4. מכינים את הרוטב: בצנצנת קטנה (שאפשר לנער), כותשים 2 שיני שום, מוסיפים את המיונז, החרדל ומיץ הלימון, מוסיפים את שמן הקנולה, מלח, פלפל שחור, סוגרים את הצנצנת ומנעים היטב עד לקבל רוטב אחיד.
  5. לקערת הכרובית שופכים את הרוטב ומערבבים מעט.
  6. שוברים לחתיכות קטנות את האטריות המקורמלות שהספיקו להתקרר, מפזרים מעל הסלט, ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 803.6 קק״ל 1607.2 קק״ל
פחמימות 84.9 גרם 169.8 גרם
שומן 53.7 גרם 107.3 גרם
נתרן 2178.7 מ״ג 4357.4 מ״ג
חלבון 17.7 גרם 35.3 גרם
סיבים תזונתיים 6.7 גרם 13.5 גרם
שומן רווי 3.8 גרם 7.5 גרם
כולסטרול 64.9 מ״ג 129.8 מ״ג
סידן 80.2 מ״ג 160.4 מ״ג
ברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״ג
אשלגן 704.3 מ״ג 1408.6 מ״ג
אבץ 4.6 מ״ג 9.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (17)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף!!!

    Avatar
    צילה קלאטי

    סלט קליל ומעולה! אהבתי מאד

      Avatar
      Foody Foody

      כיף לשמוע! תודה רבה!

    Avatar
    מיכל נבון

    סלט מצוין, יצא טעים להפליא!

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה! כיף לשמוע!

הצג עוד