
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים15
מצרכים
סלט
-
1 כרוב לבן בינוני
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 גזר בינוני
-
1 כוס נבטים סיניים
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
1 כוס כוסברה
-
1/2 כוס נענע
הגשה
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- קולפים את הגזר, השום והג’ינג’ר.
- חותכים את כל הירקות: חותכים דק את הכרוב, חותכים לגפרורים דקים את המלפפון והגזר, פורסים דק את הפלפל החריף האדום וחותכים באלכסון את הבצל הירוק למקטעים קצרים.
- כותשים את השום והג’ינג’ר. קולים את השומשום על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות.
- מערבבים בקערה גדולה את כל הירקות.
- מערבבים את כל רכיבי הרוטב ומוסיפים לירקות. מערבבים היטב.
- מפזרים מעל את השומשום ומגישים.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
500.0
קק״ל
1000.1
קק״ל
פחמימות
48.6
גרם
97.3
גרם
שומן
24.0
גרם
48.0
גרם
נתרן
816.8
מ״ג
1633.7
מ״ג
חלבון
16.1
גרם
32.2
גרם
סיבים תזונתיים
24.9
גרם
49.8
גרם
שומן רווי
2.3
גרם
4.6
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
508.2
מ״ג
1016.5
מ״ג
ברזל
7.5
מ״ג
14.9
מ״ג
אשלגן
1908.2
מ״ג
3816.4
מ״ג
אבץ
2.6
מ״ג
5.2
מ״ג
תגובות (0)