סלט כרוב אסייתי של תמרה אהרוני

אוהבים אוכל אסייתי? תמרה אהרוני חולקת איתנו את המתכון הסודי שלה של סלט כרוב אסייתי משגע. קוצצים בזריזות את הירקות, מכינים רוטב נהדר ויש לכם תוספת צמחונית נהדרת לכל ארוחה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

סלט

הגשה

אופן הכנה

  1. קולפים את הגזר, השום והג’ינג’ר.
  2. חותכים את כל הירקות: חותכים דק את הכרוב, חותכים לגפרורים דקים את המלפפון והגזר, פורסים דק את הפלפל החריף האדום וחותכים באלכסון את הבצל הירוק למקטעים קצרים.
  3. כותשים את השום והג’ינג’ר. קולים את השומשום על מחבת יבשה במשך 1-2 דקות.
  4. מערבבים בקערה גדולה את כל הירקות.
  5. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ומוסיפים לירקות. מערבבים היטב.
  6. מפזרים מעל את השומשום ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 500.0 קק״ל 1000.1 קק״ל
פחמימות 48.6 גרם 97.3 גרם
שומן 24.0 גרם 48.0 גרם
נתרן 816.8 מ״ג 1633.7 מ״ג
חלבון 16.1 גרם 32.2 גרם
סיבים תזונתיים 24.9 גרם 49.8 גרם
שומן רווי 2.3 גרם 4.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 508.2 מ״ג 1016.5 מ״ג
ברזל 7.5 מ״ג 14.9 מ״ג
אשלגן 1908.2 מ״ג 3816.4 מ״ג
אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody