סלט מלפפונים אסיאתי של תמרה אהרוני

לא תאמינו שאת המנה הזו מכינים ב-5 דקות - תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים סלט מלפפונים אסיאתי חריף שכיף לנשנש סתם ככה או ליד מוקפץ אטריות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את המלפפונים למקלונים באורך 3 ס”מ ובעובי 1 ס”מ.
  2. חותכים את הבצל הירוק למקטעים באורך 2 ס”מ.
  3. פורסים את פלפל הצ’ילי לגפרורים דקים. יכולים להיעזר במנדולינה לכל החיתוכים.
  4. מערבבים את המלפפונים, הבצל והצ’ילי בקערת סלט.
  5. מכינים את הרוטב: קולפים ומגררים את הג’ינג’ר והשום.
  6. מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערית.
  7. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 125.1 קק״ל 250.2 קק״ל
פחמימות 25.5 גרם 51.0 גרם
שומן 3.3 גרם 6.5 גרם
נתרן 113.7 מ״ג 227.4 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 6.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.4 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 0.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 37.2 מ״ג 74.5 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״ג
אשלגן 416.3 מ״ג 832.7 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (4)

    Avatar
    ליאת לוי

    מתכון קליל וקיצי אני אוהבת אותו מאוד

    Avatar
    אורי שרביט

    סלט בדיוק כמו שאני אוהבת

    Avatar
    אורית גביש

    אני מכינה משהו דומה , הסלט מתאים לימי החום האלה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody