סלט מלפפונים אסיאתי של תמרה אהרוני

לא תאמינו שאת המנה הזו מכינים ב-5 דקות - תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים סלט מלפפונים אסיאתי חריף שכיף לנשנש סתם ככה או ליד מוקפץ אטריות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את המלפפונים למקלונים באורך 3 ס”מ ובעובי 1 ס”מ.
  2. חותכים את הבצל הירוק למקטעים באורך 2 ס”מ.
  3. פורסים את פלפל הצ’ילי לגפרורים דקים.
  4. מערבבים את המלפפונים, הבצל והצ’ילי בקערה.
  5. מכינים את הרוטב: קולפים ומגררים את הג’ינג’ר והשום.
  6. מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערית.
  7. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 136.7 קק״ל 273.4 קק״ל
פחמימות 28.5 גרם 57.0 גרם
שומן 3.3 גרם 6.5 גרם
נתרן 929.4 מ״ג 1858.9 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 6.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.4 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 0.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 37.3 מ״ג 74.5 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״ג
אשלגן 416.4 מ״ג 832.8 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 1.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody