רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

הרוטב הכי מושלם לליווי סלט עוף? יש כזה!

אושר אידלמן מציע לכם רוטב מושלם ללוות סלט עוף ועדשים, שיקפיץ כל סלט עוף קר. והטיפ הסודי באמת? מצאו צנצנת גדולה והכינו הרבה רוטב טעים מראש
אושר אידלמן מציע לכם רוטב מושלם ללוות סלט עוף ועדשים, שיקפיץ כל סלט עוף קר. והטיפ הסודי באמת? מצאו צנצנת גדולה והכינו הרבה רוטב טעים מראש
  • אושר אידלמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    522
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 522.0 קק״ל 2087.9 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 91.9 גרם
    שומן 38.8 גרם 155.0 גרם
    נתרן 1275.6 מ״ג 5102.2 מ״ג
    חלבון 24.3 גרם 97.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.7 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 26.7 גרם
    כולסטרול 48.6 מ״ג 194.4 מ״ג
    סידן 163.9 מ״ג 655.7 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 1033.5 מ״ג 4133.9 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    522
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 522.0 קק״ל 2087.9 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 91.9 גרם
    שומן 38.8 גרם 155.0 גרם
    נתרן 1275.6 מ״ג 5102.2 מ״ג
    חלבון 24.3 גרם 97.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.7 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 26.7 גרם
    כולסטרול 48.6 מ״ג 194.4 מ״ג
    סידן 163.9 מ״ג 655.7 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 1033.5 מ״ג 4133.9 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור

כשאישתי הייתה בהריון ונאלצה להתמיד בדיאטה דלת פחמימות, הוזעקתי לבשל. הבנתי שכדי לאכול יותר ירקות, כדאי להכין סלט עוף שהוא ארוחה וגם צריך רוטב מצוין ליד – ויניגרייט? כי כשיש ויניגרט מוכן אוכלים יותר סלט, בדוק!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

סלט


אופן הכנה

  1. ראשית, קורעים גס את עלי החסה. מגרדים את הגזר על פומפייה ופורסים את הצנוניות.
  2. מפשירים את העדשים לפי הוראות היצרן.
  3. מכניסים לכוס גבוהה את כל רכיבי הרוטב וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
  4. חותכים את חזה העוף לרצועות.
  5. מחממים את המחבת, מתיזים את תרסיס השמן על העוף ומקפיצים במחבת כ-2 דקות על להבה גבוהה. מצננים מעט.
  6. מעבירים את שאר רכיבי הסלט והעוף לקערה גדולה, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הרוטב הכי מושלם לליווי סלט עוף? יש כזה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות