שמישהו יביא סומבררו! סלט עוף מקסיקני משגע

איך מכינים ארוחת צהריים בריאה וטעימה בקלי קלות? אילן פנחס עם מתכון מושלם של סלט עוף מקסיקני עם אבוקדו, איולי צ'יפוטלה והמון ירקות
איך מכינים ארוחת צהריים בריאה וטעימה בקלי קלות? אילן פנחס עם מתכון מושלם של סלט עוף מקסיקני עם אבוקדו, איולי צ'יפוטלה והמון ירקות
  • אילן פנחס
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    32
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1206.1 קק״ל 4824.2 קק״ל
    פחמימות 63.9 גרם 255.5 גרם
    שומן 91.3 גרם 365.1 גרם
    נתרן 2021.8 מ״ג 8087.2 מ״ג
    חלבון 22.0 גרם 87.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.3 גרם 61.0 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 45.2 גרם
    כולסטרול 60.2 מ״ג 240.6 מ״ג
    סידן 147.5 מ״ג 589.9 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 1132.2 מ״ג 4528.7 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    32
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1206.1 קק״ל 4824.2 קק״ל
    פחמימות 63.9 גרם 255.5 גרם
    שומן 91.3 גרם 365.1 גרם
    נתרן 2021.8 מ״ג 8087.2 מ״ג
    חלבון 22.0 גרם 87.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.3 גרם 61.0 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 45.2 גרם
    כולסטרול 60.2 מ״ג 240.6 מ״ג
    סידן 147.5 מ״ג 589.9 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 1132.2 מ״ג 4528.7 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
אילן פנחס
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גוואקמולי

סלט

ויניגרט

איולי צ'יפוטלה

נאצ'וס

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הגוואקמולי: שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים לתערובת חלקה. מעבירים לקערה.
  2. מכינים את הירקות לסלט: קורעים בידיים את עלי החסה ושמים בקערה.
  3. חותכים גס את העגבניות, חוצים את עגבניות השרי וחותכים את הפלפל הקלוי לפרוסות.
  4. חותכים את הבצל הסגול לפרוסות דקות.
  5. מכינים את הוויניגרט: שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים לתערובת חלקה.
  6. מכינים איולי צ’יפוטלה: שמים את כל המרכיבים במעבד מזון מלבד המיונז וטוחנים לתערובת חלקה. מעבירים לקערה, מוסיפים את המיונז ומערבבים.
  7. מכינים את הנאצ’וס: חותכים כל טורטיה ל-4 רבעים ומטגנים בשמן רותח עד שהטורטיה מזהיבה. מוציאים לנייר סופג.
  8. מכינים את העוף: מערבבים את נתחי העוף עם תבלין הפילדלפיה והשמן.
  9. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצורבים את נתחי העוף משני הצדדים. שומרים בצד.
  10. פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
  11. מרכיבים את המנה: מערבבים את הירקות עם רוטב הוויניגרט ומעבירים לצלחת הגשה.
  12. מפזרים מעל את הנאצ’וס, גוואקמולי, נתחי עוף ומקשטים בבצל ירוק. מגישים עם קערית איולי צ’יפוטלה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שמישהו יביא סומבררו! סלט עוף מקסיקני משגע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות