סלט עוף מקסיקני

איך מכינים ארוחת צהריים בריאה וטעימה בקלי קלות? אילן פנחס עם מתכון מושלם של סלט עוף מקסיקני עם אבוקדו, איולי צ'יפוטלה והמון ירקות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    32

מצרכים

גוואקמולי

סלט

איולי צ'יפוטלה

נאצ'וס

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את הגוואקמולי: שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים לתערובת חלקה. מעבירים לקערה.
  2. מכינים את הירקות לסלט: קורעים בידיים את עלי החסה ושמים בקערה.
  3. חותכים גס את העגבניות, חוצים את עגבניות השרי וחותכים את הפלפל הקלוי לפרוסות.
  4. חותכים את הבצל הסגול לפרוסות דקות.
  5. מכינים את הוויניגרט: שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים לתערובת חלקה.
  6. מכינים איולי צ’יפוטלה: שמים את כל המרכיבים במעבד מזון מלבד המיונז וטוחנים לתערובת חלקה. מעבירים לקערה, מוסיפים את המיונז ומערבבים.
  7. מכינים את הנאצ’וס: חותכים כל טורטיה ל-4 רבעים ומטגנים בשמן רותח עד שהטורטיה מזהיבה. מוציאים לנייר סופג.
  8. מכינים את העוף: מערבבים את נתחי העוף עם תבלין הפילדלפיה והשמן.
  9. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצורבים את נתחי העוף משני הצדדים. שומרים בצד.
  10. פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
  11. מרכיבים את המנה: מערבבים את הירקות עם רוטב הוויניגרט ומעבירים לצלחת הגשה.
  12. מפזרים מעל את הנאצ’וס, גוואקמולי, נתחי עוף ומקשטים בבצל ירוק. מגישים עם קערית איולי צ’יפוטלה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1243.0 קק״ל 4971.8 קק״ל
פחמימות 65.5 גרם 262.1 גרם
שומן 94.3 גרם 377.2 גרם
נתרן 2268.5 מ״ג 9073.8 מ״ג
חלבון 21.7 גרם 87.0 גרם
סיבים תזונתיים 15.5 גרם 61.9 גרם
שומן רווי 12.6 גרם 50.4 גרם
כולסטרול 60.2 מ״ג 240.6 מ״ג
סידן 146.1 מ״ג 584.5 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 12.2 מ״ג
אשלגן 1124.0 מ״ג 4496.1 מ״ג
אבץ 3.1 מ״ג 12.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody