סלט עלים עם גבינה וצנימים עם ריבת משמשים

השף שגב משה מכין סלט עלים עם גבינה וצנימים עם ריבת משמשים - מנה קלילה וטעימה שיכולה להיות ארוחת צהרים רגילה, או ארוחה חגיגית בשבועות
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    18

מצרכים

ריבה

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הריבה: חותכים את המשמשים לחצאים ומגלענים. מערבבים את כל הרכיבים בסיר בינוני עם ציפוי non-stick ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.
  2. מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר כוס את החרדל, החומץ והשום. מוסיפים את הדבש ואת השמן בהדרגה עד שמתקבל רוטב במרקם חלק. מתבלים במלח.
  3. מרכיבים את המנה: מערבבים בקערה גדולה את כל העלים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בזהירות ובעדינות. מפזרים מעל את חתיכות הגבינה והצנוברים ומגישים עם הצנימים והריבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 1302.3 קק״ל 3906.8 קק״ל
פחמימות 99.7 גרם 299.0 גרם
שומן 91.2 גרם 273.6 גרם
נתרן 1180.6 מ״ג 3541.8 מ״ג
חלבון 24.5 גרם 73.5 גרם
סיבים תזונתיים 13.5 גרם 40.5 גרם
שומן רווי 17.8 גרם 53.4 גרם
כולסטרול 37.5 מ״ג 112.5 מ״ג
סידן 752.2 מ״ג 2256.6 מ״ג
ברזל 6.3 מ״ג 18.9 מ״ג
אשלגן 1898.0 מ״ג 5694.0 מ״ג
אבץ 2.1 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody