סלט עשבי תיבול עם שקדים וגבינת לאבנה

איילת הירשמן מכינה מנה צמחונית בריאה ומאוזנת - סלט עשבי תיבול עם שקדים קלויים וגבינת לאבנה. מגישים עם פיתות או פרוסות לחם קלוי ואתם מסודרים
איילת הירשמן מכינה מנה צמחונית בריאה ומאוזנת - סלט עשבי תיבול עם שקדים קלויים וגבינת לאבנה. מגישים עם פיתות או פרוסות לחם קלוי ואתם מסודרים
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    282
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.0 קק״ל 2256.1 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 66.0 גרם
    שומן 26.0 גרם 208.2 גרם
    נתרן 278.1 מ״ג 2224.7 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 75.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 26.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 18.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.6 מ״ג 740.6 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 297.4 מ״ג 2379.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    282
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.0 קק״ל 2256.1 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 66.0 גרם
    שומן 26.0 גרם 208.2 גרם
    נתרן 278.1 מ״ג 2224.7 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 75.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 26.2 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 18.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.6 מ״ג 740.6 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 297.4 מ״ג 2379.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
איילת הירשמן
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולים את השקדים: מחממים את התנור ל-160 מעלות. מסדרים את השקדים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה וקולים 10 דקות תוך השגחה שהם לא נחרכים.
  2. מכינים את הסלט: קוצצים דק את כל עשבי התיבול והבצל הירוק
  3. שמים בקערת ערבוב את כל העלים הקצוצים, יוצקים את שמן הזית ואת מיץ הלימון, מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים. מוסיפים את השקדים הקלויים ומערבבים.
  4. שמים במרכז קערת הגשה את הלאבנה, מתבלים בסומאק ושמן זית, מסדרים סביב את הסלט ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט עשבי תיבול עם שקדים וגבינת לאבנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות