סלט פול וירקות אביביים

סלט אביבי, מרענן ומקורי, עם פול ירוק פריך ועוד מלא ירקות ירוקים בתיבול עדין, שמתאים לכל ארוחה וגם לשולחן החג. והכי כיף? מכינים אותו בקלות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הפול ומקלפים ממנו את הקליפה הדקה והשקופה שעוטפת אותו. שמים בקערה גדולה
  2. קוצצים דק את המלפפונים ואת עלי הרוקט ומוסיפים לקערה.
  3. קוצצים דק מאוד את הפלפל החריף ומוסיפים לקערה. אם לא אוהבים חריף, אפשר לוותר עליו.
  4. פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
  5. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
  6. פורסים את הפלפל לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
  7. קוצצים דק את הטרגון והכוסברה ומוסיפים לקערה.
  8. מערבבים בקערה קטנה את מיץ הלימון, שמן הזית, המייפל, המלח והפלפל. מוסיפים לסלט, מערבבים היטב ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 270.8 קק״ל 1083.3 קק״ל
פחמימות 16.7 גרם 66.7 גרם
שומן 21.8 גרם 87.1 גרם
נתרן 399.8 מ״ג 1599.0 מ״ג
חלבון 5.1 גרם 20.4 גרם
סיבים תזונתיים 8.5 גרם 34.0 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 11.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 38.2 מ״ג 152.8 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
אשלגן 706.1 מ״ג 2824.4 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody