סלט פנצנלה עם ירקות, קרוטונים וגבינת פטה

שי-לי ליפא מכינה מנה אולטימטיבית לערבי הקיץ החמים - סלט פנצנלה עם שפע ירקות ורוטב חמצמץ שמגישים עם קרוטוני לחם פריכים וגבינה מלוחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. קורעים את הג’בטה ביד, מניחים בתבנית ומתיזים מעט שמן זית.
  3. אופים בתנור החם כ-8 דקות עד שקרעי הג’בטה זהובים. מצננים היטב.
  4. חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות בגודל 3 ס”מ, פורסים את הבצל לפרוסות דקות.
  5. מערבבים עגבניות, פלפלים, בצל, זיתים וקרוטונים בקערה.
  6. מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.
  7. מפזרים גבינת פטה עיזים ועלי בזיליקום ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 282.2 קק״ל 1128.9 קק״ל
פחמימות 188.5 גרם 753.9 גרם
שומן 21.9 גרם 87.8 גרם
נתרן 1212.0 מ״ג 4847.9 מ״ג
חלבון 11.2 גרם 44.8 גרם
סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.5 גרם
שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
כולסטרול 7.5 מ״ג 30.0 מ״ג
סידן 182.9 מ״ג 731.6 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
אשלגן 889.4 מ״ג 3557.7 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody