
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים17
מצרכים
ירקות אנטיפסטי
-
1 זוקיני ירוק גדולחתוך לקוביות בגודל ביס
-
1 בצל סגול בינוניפרוס לחצאי טבעות
-
2 פלפלים אדומים בינונייםחתוכים לקוביות בגודל ביס
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןחתוכות לרבעים
-
4 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 שיני שוםכתושות
רוטב
סלט פסטה
-
1 חבילה פסטה פוזיליפסטה פוזילי מזרח ומערב
-
100 גרם גבינת פטה 5%מגוררת גס
-
1/4 צרור פטרוזיליהאו כוסברה, קצוצה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- מסדרים את ירקות האנטיפסטי על גבי התבניות, מזלפים את שמן הזית, מפזרים מלח, פלפל ושום ואופים כ-25 דקות, או עד להזהבה יפה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים בקערה או צנצנת ומערבבים היטב. שומרים להגשה.
- מכינים את הסלט: מסננים את הפסטה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה. מוסיפים את ירקות האנטיפסטי והרוטב ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל את הגבינה ופטרוזיליה / כוסברה ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
3
מנות
קלוריות
477.1
קק״ל
1431.2
קק״ל
פחמימות
25.5
גרם
76.6
גרם
שומן
35.9
גרם
107.7
גרם
נתרן
1643.0
מ״ג
4928.9
מ״ג
חלבון
8.5
גרם
25.4
גרם
סיבים תזונתיים
5.2
גרם
15.6
גרם
שומן רווי
5.7
גרם
17.0
גרם
כולסטרול
5.0
מ״ג
15.0
מ״ג
סידן
171.2
מ״ג
513.5
מ״ג
ברזל
1.9
מ״ג
5.8
מ״ג
אשלגן
681.9
מ״ג
2045.7
מ״ג
אבץ
0.7
מ״ג
2.2
מ״ג
תגובות (4)
יאמיייי 😋😋
אחלה ארוחה, במיוחד לתקופה כזו שאנלנו בבית ורק רוצים לאכול, עדיף לנשנש ירקות!
ואי יצא לי ממש טעים!!! איזה כיף. הכנתי עם בולגרית מעודנת במקום פטה
פשוט מושלם!! יצא לי מעולה! מאמצת את המתכון