גם אנטי וגם פסטי – סלט פסטה קר עם ירקות אנטיפסטי

סלט פסטה קר ומרענן שמתאים לכל ארוחה! פסטה פוזילי אל דנטה עם אנטיפסטי של זוקיני, פלפל, בצל ופטריות, בתוספת גבינת פטה, ורוטב מרענן של שמן זית, לימון, דבש ושום
סלט פסטה קר ומרענן שמתאים לכל ארוחה! פסטה פוזילי אל דנטה עם אנטיפסטי של זוקיני, פלפל, בצל ופטריות, בתוספת גבינת פטה, ורוטב מרענן של שמן זית, לימון, דבש ושום
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    477
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 477.1 קק״ל 1431.2 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 76.6 גרם
    שומן 35.9 גרם 107.7 גרם
    נתרן 1643.0 מ״ג 4928.9 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 25.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 17.0 גרם
    כולסטרול 5.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 171.2 מ״ג 513.5 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 681.9 מ״ג 2045.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    477
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 477.1 קק״ל 1431.2 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 76.6 גרם
    שומן 35.9 גרם 107.7 גרם
    נתרן 1643.0 מ״ג 4928.9 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 25.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 17.0 גרם
    כולסטרול 5.0 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 171.2 מ״ג 513.5 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 681.9 מ״ג 2045.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור

סלט פסטה קר יכול לשמש כמנה ראשונה ויכול לשמש גם כמנה עיקרית, בימים חמים, שלא מתחשק לנו משהו כבד מדי לאכול. סלט פסטה קר מתאים גם כארוחה דיאטטית, כי אפשר לערבב בתוכו ירקות מבלי שיהרסו מהחום ועדיין לשמור על כמות מסוימת של פחמימה. זו מנה שמתאימה לכל אירוע, לארוחת שבועות, כסלט בארוחות ערב, כארוחת עשר לבית הספר ולעבודה, לפיקניקים, לארוחת צהריים קלה ועוד.

סלט פסטה קר יכול להכיל מגוון רחב מאוד של תוספות: אפשר ללכת על ירקות ואנטיפסטי כמו במתכון שלפניכם. אפשר לתת לו טוויסט של טונה, זיתים וגבינות. אפשר ללכת על סלט ירוק, עם הרבה ירקות ירוקים ועשבי תיבול. אפשר לבחור בסלט פסטה קר שמזכיר רוטב של פסטה, פשוט קר, לדוגמה: בזיליקום, מוצרלה, שום, עגבניות שרי ושמן זית.

בסופו של דבר הבסיס של סלט פסטה קר הוא הפסטה. השילובים תלויים  כבר בכם, אתם יכולים לקחת את הסלט הזה לכל כיוון. אפשר להגיש אותו לצד מנת דג, מנת עוף, כסלט בצד, איך שמתחשק לכם. מה שבטוח זה שהוא ייצא טעים, משביע וקליל.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות אנטיפסטי

רוטב

סלט פסטה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. מסדרים את ירקות האנטיפסטי על גבי התבניות, מזלפים את שמן הזית, מפזרים מלח, פלפל ושום ואופים כ-25 דקות, או עד להזהבה יפה.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה.
  4. מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים בקערה או צנצנת ומערבבים היטב. שומרים להגשה.
  5. מכינים את הסלט: מסננים את הפסטה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה. מוסיפים את ירקות האנטיפסטי והרוטב ומערבבים היטב.
  6. מפזרים מעל את הגבינה ופטרוזיליה / כוסברה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גם אנטי וגם פסטי – סלט פסטה קר עם ירקות אנטיפסטי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות