גם אנטי וגם פסטי – סלט פסטה עם ירקות אנטיפסטי

סלט פסטה קר ומרענן שמתאים לכל ארוחה! פסטה פוזילי אל דנטה עם אנטיפסטי של זוקיני, פלפל, בצל ופטריות, בתוספת גבינת פטה, ורוטב מרענן של שמן זית, לימון, דבש ושום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

ירקות אנטיפסטי

רוטב

סלט פסטה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. מסדרים את ירקות האנטיפסטי על גבי התבניות, מזלפים את שמן הזית, מפזרים מלח, פלפל ושום ואופים כ-25 דקות, או עד להזהבה יפה.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה.
  4. מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים בקערה או צנצנת ומערבבים היטב. שומרים להגשה.
  5. מכינים את הסלט: מסננים את הפסטה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה. מוסיפים את ירקות האנטיפסטי והרוטב ומערבבים היטב.
  6. מפזרים מעל את הגבינה ופטרוזיליה / כוסברה ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 487.1 קק״ל 1461.3 קק״ל
פחמימות 23.8 גרם 71.5 גרם
שומן 41.0 גרם 122.9 גרם
נתרן 1642.3 מ״ג 4926.8 מ״ג
חלבון 10.2 גרם 30.5 גרם
סיבים תזונתיים 5.1 גרם 15.4 גרם
שומן רווי 6.4 גרם 19.1 גרם
כולסטרול 5.0 מ״ג 15.0 מ״ג
סידן 170.5 מ״ג 511.6 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 5.8 מ״ג
אשלגן 674.3 מ״ג 2022.9 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (4)

    Avatar
    דניאל טרכטרמן

    אחלה ארוחה, במיוחד לתקופה כזו שאנלנו בבית ורק רוצים לאכול, עדיף לנשנש ירקות!

    Avatar
    דיקלה פוקס

    ואי יצא לי ממש טעים!!! איזה כיף. הכנתי עם בולגרית מעודנת במקום פטה

    Avatar
    טל

    פשוט מושלם!! יצא לי מעולה! מאמצת את המתכון

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody