
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
3 קולורבי בינוניים
-
1 כוס עלי רוקט
-
100 גרם שקדים פרוסים
-
0.33קופסה או 80 גרם גבינה בולגרית 24% משק צוריאל
רוטב
-
3 כפות יוגורט עיזים 3.8% משק צוריאל
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כף חומץ 5%
-
1 שן שוםכתושה
-
1/4 כפית סוכר לבן
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
- חותכים קולורבי לגפרורים ומוסיפים יחד עם רוקט ומערבבים.
- מפזרים מעל שקדים וגבינה בולגרית ומגישים.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
149.8
קק״ל
899.0
קק״ל
פחמימות
13.3
גרם
80.0
גרם
שומן
8.8
גרם
52.6
גרם
נתרן
46.7
מ״ג
280.2
מ״ג
חלבון
6.6
גרם
39.5
גרם
סיבים תזונתיים
5.3
גרם
31.7
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.1
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
76.0
מ״ג
456.1
מ״ג
ברזל
0.9
מ״ג
5.7
מ״ג
אשלגן
575.0
מ״ג
3449.8
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
0.3
מ״ג
תגובות (0)