סלט קולורבי וגבינת פטה ברוטב יוגורט

סלט קולורבי פריך ומרענן עם עלי קורט מלאי טעים, שקדים פרוסים קראנצ'ים וגבינת פטה מלוחה, כל זה עטוף ברוטב יוגורט קליל וכייפי. סלט פשוט ונפלא.
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
  2. חותכים קולורבי לגפרורים ומוסיפים יחד עם רוקט ומערבבים.
  3. מפזרים מעל שקדים וגבינת פטה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 172.8 קק״ל 1036.8 קק״ל
פחמימות 13.9 גרם 83.4 גרם
שומן 9.8 גרם 58.6 גרם
נתרן 269.4 מ״ג 1616.6 מ״ג
חלבון 9.6 גרם 57.3 גרם
סיבים תזונתיים 5.3 גרם 31.6 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 3.6 גרם
כולסטרול 3.0 מ״ג 17.8 מ״ג
סידן 129.0 מ״ג 773.9 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 6.2 מ״ג
אשלגן 594.0 מ״ג 3564.3 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody