
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 642.2 קק״ל 2568.7 קק״לפחמימות 75.2 גרם 300.9 גרםשומן 24.9 גרם 99.5 גרםנתרן 993.6 מ״ג 3974.5 מ״גחלבון 13.8 גרם 55.1 גרםסיבים תזונתיים 23.1 גרם 92.5 גרםשומן רווי 4.0 גרם 16.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 458.1 מ״ג 1832.2 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 3008.9 מ״ג 12035.6 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות642
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 642.2 קק״ל 2568.7 קק״לפחמימות 75.2 גרם 300.9 גרםשומן 24.9 גרם 99.5 גרםנתרן 993.6 מ״ג 3974.5 מ״גחלבון 13.8 גרם 55.1 גרםסיבים תזונתיים 23.1 גרם 92.5 גרםשומן רווי 4.0 גרם 16.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 458.1 מ״ג 1832.2 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 3008.9 מ״ג 12035.6 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 9.3 מ״גסגור
מרכיבים 19 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 642 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


בטטה
-
3 בטטות בינוניותקלופות וחתוכות לקוביות
-
3 כפות שמן זית קלאסי
-
1 כף קורנפלור
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
1 כפית מלח ים אטלנטי
סלט
-
1 כוס קינואה
-
1 כוס גרגירי רימון
-
1 תפוח עץ גרני סמיט (ירוק) בינוניקצוץ
-
2 גבעולי סלריקצוצים (כולל העלים)
-
2 כפות צימוקים בהיריםאו כהים
-
1 חופן שקדים קלויים
-
1 חופן נענעעלים
רוטב
-
5 כפות שמן זית קלאסי
-
3 כפות דבש טבעי
-
1 שן שוםכתושה
-
1 כף רכז רימונים
-
3 כפות מיץ לימוןמחצי לימון
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית שטוחה מלח ים אטלנטי

אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
- מניחים בקערה את קוביות הבטטה ומוסיפים שמן זית, קורנפלור, מלח ופלפל.
- מערבבים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים עד הזהבה.
- מחממים מים בסיר (כמו פסטה) ומוסיפים כפית מלח. מוסיפים כוס קינואה ומבשלים עד הופעת סליל לבן.
- מסננים ומעבירים לקערת הגשה.
- מסדרים מעל הקינואה את התפוח, הרימון, הסלרי, הצימוקים והבטטה.
- שמים בצנצנת את מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב עד אחידות ויוצקים את הרוטב מעל הסלט.
- מוסיפים שקדים קלויים ועלי נענע, מערבבים ומגישים.

אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
- מניחים בקערה את קוביות הבטטה ומוסיפים שמן זית, קורנפלור, מלח ופלפל.
- מערבבים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים עד הזהבה.
- מחממים מים בסיר (כמו פסטה) ומוסיפים כפית מלח. מוסיפים כוס קינואה ומבשלים עד הופעת סליל לבן.
- מסננים ומעבירים לקערת הגשה.
- מסדרים מעל הקינואה את התפוח, הרימון, הסלרי, הצימוקים והבטטה.
- שמים בצנצנת את מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב עד אחידות ויוצקים את הרוטב מעל הסלט.
- מוסיפים שקדים קלויים ועלי נענע, מערבבים ומגישים.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן