סלט קיסר עם פרוסות סלמון צרוב בקראסט תבלינים

איילת לטוביץ מסדרת לכם ארוחת צהריים בריאה וזריזה - סלט קיסר עם פרוסות סלמון צרוב בקראסט תבלינים. 20 דקות עבודה ואפשר להתיישב לשולחן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

סלמון

רוטב

סלט

אופן הכנה

  1. בעזרת קולפן קולפים את התפוז כך שנוצרות רצועות דקות של קליפת התפוז.
  2. מחממים מחבת כבדה קטנה על אש בינונית ומייבשים בה את קליפת התפוז. מצננים.
  3. טוחנים במטחנת תבלינים או במכתש ועלי את הקימל, קליפת התפוז המיובשת ומעט מלח.
  4. מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. טובלים את פילה הסלמון בתערובת התבלינים מכל צדדיו וצורבים במחבת, 20 שניות מכל צד. מסירים מהאש ומצננים מעט.
  5. שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב ומעבדים לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מערבבים את החסה והרוטב ומעבירים לצלחת הגשה.
  7. חותכים את הסלמון לפרוסות דקות שוות בגודלן ומניחים על הסלט.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1719.2 קק״ל 3438.4 קק״ל
פחמימות 19.6 גרם 39.2 גרם
שומן 159.8 גרם 319.7 גרם
נתרן 3039.5 מ״ג 6079.0 מ״ג
חלבון 46.4 גרם 92.8 גרם
סיבים תזונתיים 14.7 גרם 29.4 גרם
שומן רווי 29.3 גרם 58.6 גרם
כולסטרול 192.1 מ״ג 384.2 מ״ג
סידן 695.9 מ״ג 1391.9 מ״ג
ברזל 6.3 מ״ג 12.7 מ״ג
אשלגן 1568.6 מ״ג 3137.3 מ״ג
אבץ 4.1 מ״ג 8.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar