סלמון כבוש על לאבנה עם גרגירי חומוס וצנוברים

השף שגב משה מלמד איך מכינים סלמון כבוש ביתי, זריז ופשוט להכנה. מגישים אותו על לאבנה עם גרגירי חומוס וצנוברים ונהנים מכל ביס
השף שגב משה מלמד איך מכינים סלמון כבוש ביתי, זריז ופשוט להכנה. מגישים אותו על לאבנה עם גרגירי חומוס וצנוברים ונהנים מכל ביס
  • משה שגב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    743
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 742.9 קק״ל 2971.6 קק״ל
    פחמימות 34.5 גרם 138.2 גרם
    שומן 60.7 גרם 243.0 גרם
    נתרן 19399.9 מ״ג 77599.7 מ״ג
    חלבון 32.1 גרם 128.3 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 40.7 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 27.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 107.4 מ״ג 429.6 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 688.9 מ״ג 2755.6 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    743
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 742.9 קק״ל 2971.6 קק״ל
    פחמימות 34.5 גרם 138.2 גרם
    שומן 60.7 גרם 243.0 גרם
    נתרן 19399.9 מ״ג 77599.7 מ״ג
    חלבון 32.1 גרם 128.3 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 40.7 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 27.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 107.4 מ״ג 429.6 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 688.9 מ״ג 2755.6 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון כבוש


אופן הכנה

  1. חותכים את הסלמון לפרוסות. קוצצים את הבצל הלבן. חותכים את הבצל הירוק והשמיר גס, את הבצל הסגול לרצועות דקות, את חצאי הלימון לפרוסות דקיקות. קוצצים דק את הצ’ילי.
  2. מתיזים על מחבת את תרסיס השמן וקולים את הצנוברים והשומשום עד להזהבה.
  3. מערבבים בקערה את המלח, הבצל, עלה הדפנה, הפלפל האנגלי והשמיר עד שמתקבלת תערובת אחידה. מערבבים בקערה נוספת את שמן הזית, שני סוגי הבצלים, לימון, שמיר וצ’ילי.
  4. מוסיפים את הדגים לקערת המלח ומכסים אותם לגמרי בתערובת. משאירים ל-3 שעות, מוציאים, שוטפים במים קרים ומעבירים לקערה השנייה. משאירים ל-30 דקות לפחות.
  5. מרכיבים את המנה: משטחים גבינת לאבנה על צלחת גדולה. במרכזה מניחים את הדגים הכבושים. מפזרים את גרגירי החומוס, הצנוברים, השומשום והזעתר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון כבוש על לאבנה עם גרגירי חומוס וצנוברים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רבקה שטיסל

    וואו יצרתם מנה מאוד מעניינת

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות