אהרוני ודג השבת – סלמון ברוטב עגבניות פיקנטי

ישראל אהרוני מכין סלמון ברוטב עגבניות פיקנטי, פשוט להכנה, ששומר על הדג עסיסי ומלא בטעם. רק לצרף אורז לבן ויש ארוחה טעימה ובריאה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

סלמון

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. מתיזים על נתחי הדג את תרסיס השמן ומתבלים במלח ופלפל שחור. מדביקים לכל אחד מהם עלה מרווה.
  2. מחממים את המחבת וצורבים את נתחי הדג מכל צדדיהם, רק עד ל”סגירה” של הנתח (הוא לא צריך להיות מוכן לגמרי כי הוא יתבשל ברוטב).
  3. קולפים וכותשים את השום.
  4. מערבבים בקערה את העגבניות עם הרכז עגבניות, השום ושבבי הצ’ילי ויוצקים למחבת. מכסים ומבשלים כ-10 דקות.
  5. מגישים עם מעט פסטו ליד, אפשר בליווי אורז לבן.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 335.6 קק״ל 1342.2 קק״ל
פחמימות 13.0 גרם 52.1 גרם
שומן 18.5 גרם 74.1 גרם
נתרן 1101.1 מ״ג 4404.3 מ״ג
חלבון 28.7 גרם 114.6 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרם
כולסטרול 44.2 מ״ג 176.6 מ״ג
סידן 49.6 מ״ג 198.5 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
אשלגן 895.8 מ״ג 3583.3 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    שי גיסין

    תמונת נסיון

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody