
-
זמן הכנה40 דקות
-
זמן כולל24 שעות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים12
מצרכים
בראוני
-
250 גרם חמאהמומסת
-
4 ביצים L
-
160 גרם סוכר לבן
-
400 גרם שוקולד מריר60% מוצקי קקאו
-
140 גרם קמח לבן
מוס קינדר
-
4 גרם אבקת ג’לטין
-
20 מ"ל מים קרים
-
350 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
200 גרם מחית בטעם קינדר בואנו DARK
-
120 גרם שוקולד חלב
ציפוי
-
120 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
120 גרם שוקולד מריר60% מוצקי קקאו
אופן הכנה
- מכינים את הבראוני: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- טורפים בקערה ביצים וסוכר.
- ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה בפולסים קצרים במיקרוגל.
- מוסיפים את השוקולד המומס לקערת הביצים (שימו לב שהשוקולד לא רותח) ומערבבים ביחד.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 20-25 דקות.
- מוציאים ומצננים.
- מכינים את המוס: בקערית זכוכית שמים את הג’לטין והמים ומניחים בצד להתגבשות.
- שמים בקערה מחית קינדר ושוקולד לבן.
- בסיר קטן שמים 120 מ”ל שמנת מתוקה ומביאים אותה לסף רתיחה. יוצקים את השמנת הרותחת לקערת השוקולד ומערבבים ביחד.
- מחממים את הג’לטין במיקרו למשך 10 שניות ומוסיפים לגנאש הקינדר. מערבבים את הכל ומניחים בצד להתקררות.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת המתוקה עד 80% הקצפה ועד שמתקבל מרקם יוגורט.
- מקפלים את השמנת לגנאש עד לקבלת מוס בטעם קינדר בואנו חלב.
- מעבירים את מוס הקינדר מעל הבראוניז שהכנו ומכניסים למקפיא לפחות לילה.
- לפניי ההגשה: ממיסים את השמנת המתוקה עם שוקולד מריר בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
- מערבבים את הגנאש המריר ומקררים. מוציאים את העוגה מהמקפיא ויוצקים מעל את הגנאש.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
8278.7
קק״ל
8278.7
קק״ל
פחמימות
689.3
גרם
689.3
גרם
שומן
569.8
גרם
569.8
גרם
נתרן
646.6
מ״ג
646.6
מ״ג
חלבון
103.3
גרם
103.3
גרם
סיבים תזונתיים
49.5
גרם
49.5
גרם
שומן רווי
351.1
גרם
351.1
גרם
כולסטרול
2126.5
מ״ג
2126.5
מ״ג
סידן
1099.2
מ״ג
1099.2
מ״ג
ברזל
45.0
מ״ג
45.0
מ״ג
אשלגן
4583.6
מ״ג
4583.6
מ״ג
אבץ
22.4
מ״ג
22.4
מ״ג
תגובות (0)