עוגת מוס קינדר על בסיס בראוני

מהי יותר טוב משוקולד? שוקולד ועליו עוד קצת שוקולד. כזאת היא העוגה הבאה: עוגת מוס קינדר על בסיס בראוני. עוגה מושלמת למכורים לשוקולד
מהי יותר טוב משוקולד? שוקולד ועליו עוד קצת שוקולד. כזאת היא העוגה הבאה: עוגת מוס קינדר על בסיס בראוני. עוגה מושלמת למכורים לשוקולד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    8357
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8357.1 קק״ל 8357.1 קק״ל
    פחמימות 692.5 גרם 692.5 גרם
    שומן 577.7 גרם 577.7 גרם
    נתרן 1086.2 מ״ג 1086.2 מ״ג
    חלבון 109.4 גרם 109.4 גרם
    סיבים תזונתיים 49.5 גרם 49.5 גרם
    שומן רווי 352.0 גרם 352.0 גרם
    כולסטרול 2292.9 מ״ג 2292.9 מ״ג
    סידן 1112.0 מ״ג 1112.0 מ״ג
    ברזל 44.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    אשלגן 4614.8 מ״ג 4614.8 מ״ג
    אבץ 23.2 מ״ג 23.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    8357
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8357.1 קק״ל 8357.1 קק״ל
    פחמימות 692.5 גרם 692.5 גרם
    שומן 577.7 גרם 577.7 גרם
    נתרן 1086.2 מ״ג 1086.2 מ״ג
    חלבון 109.4 גרם 109.4 גרם
    סיבים תזונתיים 49.5 גרם 49.5 גרם
    שומן רווי 352.0 גרם 352.0 גרם
    כולסטרול 2292.9 מ״ג 2292.9 מ״ג
    סידן 1112.0 מ״ג 1112.0 מ״ג
    ברזל 44.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    אשלגן 4614.8 מ״ג 4614.8 מ״ג
    אבץ 23.2 מ״ג 23.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בראוני

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוני: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. טורפים בקערה ביצים וסוכר.
  3. ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה בפולסים קצרים במיקרוגל.
  4. מוסיפים את השוקולד המומס לקערת הביצים (שימו לב שהשוקולד לא רותח) ומערבבים ביחד.
  5. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 20-25 דקות.
  7. מוציאים ומצננים.
  8. מכינים את המוס: בקערית זכוכית שמים את הג’לטין והמים ומניחים בצד להתגבשות.
  9. שמים בקערה מחית קינדר ושוקולד חלב.
  10. בסיר קטן שמים 120 מ”ל שמנת מתוקה ומביאים אותה לסף רתיחה. יוצקים את השמנת הרותחת לקערת השוקולד ומערבבים ביחד.
  11. מחממים את הג’לטין במיקרו למשך 10 שניות ומוסיפים לגנאש הקינדר. מערבבים את הכל ומניחים בצד להתקררות.
  12. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת המתוקה עד 80% הקצפה ועד שמתקבל מרקם יוגורט.
  13. מקפלים את השמנת לגנאש עד לקבלת מוס בטעם קינדר בואנו חלב.
  14. מעבירים את מוס הקינדר מעל הבראוניז שהכנו ומכניסים למקפיא לפחות לילה.
  15. לפניי ההגשה: ממיסים את השמנת המתוקה עם שוקולד מריר בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מלאה.
  16. מערבבים את הגנאש המריר ומקררים. מוציאים את העוגה מהמקפיא ויוצקים מעל את הגנאש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מוס קינדר על בסיס בראוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא מומלץ להכין ללא הג’לטין. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות