עוגת תפוחים בחושה, יפהפיה ומבושמת

עוגת התפוחים הזו היא לא סתם עוגת תפוחים, היא ריחנית ועסיסית ומעוטרת בפרוסות דקיקות של תפוחים: כמה קלה להכנה, ככה מרשימה
עוגת התפוחים הזו היא לא סתם עוגת תפוחים, היא ריחנית ועסיסית ומעוטרת בפרוסות דקיקות של תפוחים: כמה קלה להכנה, ככה מרשימה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.8 קק״ל 2686.6 קק״ל
    פחמימות 41.0 גרם 328.0 גרם
    שומן 16.2 גרם 129.9 גרם
    נתרן 184.4 מ״ג 1475.4 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 54.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.7 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 14.6 גרם
    כולסטרול 111.6 מ״ג 892.7 מ״ג
    סידן 40.3 מ״ג 322.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 85.2 מ״ג 681.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.8 קק״ל 2686.6 קק״ל
    פחמימות 41.0 גרם 328.0 גרם
    שומן 16.2 גרם 129.9 גרם
    נתרן 184.4 מ״ג 1475.4 מ״ג
    חלבון 6.7 גרם 54.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.7 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 14.6 גרם
    כולסטרול 111.6 מ״ג 892.7 מ״ג
    סידן 40.3 מ״ג 322.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 85.2 מ״ג 681.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור

מהירה, קלה להכנה ומושלמת לאירוח! זו עוגת תפוחים שתכנס ישר לרשימת העוגות שאתם מכינים כשמישהו קופץ אליכם בספונטניות. הבית מתמלא בריח של אפייה וכוס הקפה פשוט טובה יותר עם פרוסת עוגת תפוחים בצד. נסו ולא תתחרטו

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוחים
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מערבבים את כל חומרי העוגה בקערה גדולה עם מטרפה, חוץ מהתפוחים, לתערובת חלקה.
  3. מוזגים את בלילת העוגה לתבנית אפייה משומנת.
  4. מפדרים את החלק העליון של הבלילה במעט קמח, כדי שהתפוחים לא ישקעו בבלילה.
  5. חוצים את התפוחים לאורכם, מסירים את החלק של הגרעינים וכל חצי תפוח חותכים לפרוסות דקות.
  6. מסדרים את הפרוסות מעל בלילת העוגה בצורה חופפת כך שהחלק של הקליפה כלפי מעלה.
  7. אופים בתנור 35 דקות.
  8. בהגשה מוזגים מעל העוגה סירופ מייפל. בתאבון!

    עוגת תפוחים בחושה
    עוגה בחושה. צילום: נמרוד סונדרס סטיילינג: נעמה רן.

https://www.tiktok.com/@foody_il/video/7080491793002925314
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת תפוחים בחושה, יפהפיה ומבושמת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות