פאלאק פאניר – תבשיל הודי מסורתי של תרד וגבינה

פאלאק פניר הוא תבשיל הודי מסורתי, נימוח ומתובל, של תרד וגבינה. כאן בגרסת גבינת חלומי
פאלאק פניר הוא תבשיל הודי מסורתי, נימוח ומתובל, של תרד וגבינה. כאן בגרסת גבינת חלומי
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    588
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 588.1 קק״ל 1176.3 קק״ל
    פחמימות 17.3 גרם 34.6 גרם
    שומן 43.7 גרם 87.5 גרם
    נתרן 2286.8 מ״ג 4573.5 מ״ג
    חלבון 32.2 גרם 64.4 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 21.9 גרם 43.9 גרם
    כולסטרול 94.9 מ״ג 189.8 מ״ג
    סידן 590.5 מ״ג 1180.9 מ״ג
    ברזל 12.8 מ״ג 25.7 מ״ג
    אשלגן 1648.6 מ״ג 3297.2 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    588
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 588.1 קק״ל 1176.3 קק״ל
    פחמימות 17.3 גרם 34.6 גרם
    שומן 43.7 גרם 87.5 גרם
    נתרן 2286.8 מ״ג 4573.5 מ״ג
    חלבון 32.2 גרם 64.4 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 19.2 גרם
    שומן רווי 21.9 גרם 43.9 גרם
    כולסטרול 94.9 מ״ג 189.8 מ״ג
    סידן 590.5 מ״ג 1180.9 מ״ג
    ברזל 12.8 מ״ג 25.7 מ״ג
    אשלגן 1648.6 מ״ג 3297.2 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תרד טחון


אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל. חותכים את החלומי לקוביות בגודל 2 על 2 ס”מ. מפשירים את התרד וסוחטים מעט.
  2. מחממים על להבה בינונית את המחבת עם החמאה, השמן והבצל ומטגנים תוך ערבוב עד שהבצל שקוף.
  3. מוסיפים את הכמון ומטגנים כדקה. מוסיפים את הפלפל החריף ומחית השום והג’ינג’ר ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את הכורכום והכוסברה, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
  4. יוצקים למחבת את היוגורט והשמנת, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כך 3-4 דקות.
  5. מניחים בקערת מעבד המזון את התרד והכוסברה וטוחנים למחית. מוסיפים את המחית לרוטב, מערבבים ומנמיכים את הלהבה.
  6. מחממים מחבת נוספת, מניחים בה את קוביות החלומי ומתיזים בתרסיס השמן. משחימים היטב ומעבירים לרוטב.
  7. מביאים את הרוטב לרתיחה, ממליחים, מכבים את הלהבה, מעבירים לכלי הגשה ומגישים.

    פאלאק פאניר - תבשיל גבינה ותרד מהמטבח ההודי
    פאלאק פאניר - תבשיל גבינה ותרד מהמטבח ההודי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאלאק פאניר – תבשיל הודי מסורתי של תרד וגבינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות