פאלאק פאניר – תבשיל הודי מסורתי של תרד וגבינה

פאלאק פניר הוא תבשיל הודי מסורתי, נימוח ומתובל, של תרד וגבינה. כאן בגרסת גבינת חלומי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

תרד טחון

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל. חותכים את החלומי לקוביות בגודל 2 על 2 ס”מ. מפשירים את התרד וסוחטים מעט.
  2. מחממים על להבה בינונית את המחבת עם החמאה, השמן והבצל ומטגנים תוך ערבוב עד שהבצל שקוף.
  3. מוסיפים את הכמון ומטגנים כדקה. מוסיפים את הפלפל החריף ומחית השום והג’ינג’ר ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את הכורכום והכוסברה, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
  4. יוצקים למחבת את היוגורט והשמנת, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כך 3-4 דקות.
  5. מניחים בקערת מעבד המזון את התרד והכוסברה וטוחנים למחית. מוסיפים את המחית לרוטב, מערבבים ומנמיכים את הלהבה.
  6. מחממים מחבת נוספת, מניחים בה את קוביות החלומי ומתיזים בתרסיס השמן. משחימים היטב ומעבירים לרוטב.
  7. מביאים את הרוטב לרתיחה, ממליחים, מכבים את הלהבה, מעבירים לכלי הגשה ומגישים.

    פאלאק פאניר - תבשיל גבינה ותרד מהמטבח ההודי
    פאלאק פאניר - תבשיל גבינה ותרד מהמטבח ההודי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 588.1 קק״ל 1176.3 קק״ל
פחמימות 17.3 גרם 34.6 גרם
שומן 43.7 גרם 87.5 גרם
נתרן 2286.8 מ״ג 4573.5 מ״ג
חלבון 32.2 גרם 64.4 גרם
סיבים תזונתיים 9.6 גרם 19.2 גרם
שומן רווי 21.9 גרם 43.9 גרם
כולסטרול 94.9 מ״ג 189.8 מ״ג
סידן 590.5 מ״ג 1180.9 מ״ג
ברזל 12.8 מ״ג 25.7 מ״ג
אשלגן 1648.6 מ״ג 3297.2 מ״ג
אבץ 4.5 מ״ג 9.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar