פוקי בול – ארוחה בקערה של רון יוחננוב

חגיגה של צבעים וטעמים בקערה עמוקה - הפוקי בול הוא מאכל מסעיר, טעים ובריא מאוד. אז למה שלא תערכו הערב סעודת פוקי?
חגיגה של צבעים וטעמים בקערה עמוקה - הפוקי בול הוא מאכל מסעיר, טעים ובריא מאוד. אז למה שלא תערכו הערב סעודת פוקי?
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
51 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    41
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2478.3 קק״ל 2478.3 קק״ל
    פחמימות 232.4 גרם 232.4 גרם
    שומן 111.0 גרם 111.0 גרם
    נתרן 10724.1 מ״ג 10724.1 מ״ג
    חלבון 133.7 גרם 133.7 גרם
    סיבים תזונתיים 59.2 גרם 59.2 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 19.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1099.6 מ״ג 1099.6 מ״ג
    ברזל 24.3 מ״ג 24.3 מ״ג
    אשלגן 6831.8 מ״ג 6831.8 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    41
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    2478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2478.3 קק״ל 2478.3 קק״ל
    פחמימות 232.4 גרם 232.4 גרם
    שומן 111.0 גרם 111.0 גרם
    נתרן 10724.1 מ״ג 10724.1 מ״ג
    חלבון 133.7 גרם 133.7 גרם
    סיבים תזונתיים 59.2 גרם 59.2 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 19.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1099.6 מ״ג 1099.6 מ״ג
    ברזל 24.3 מ״ג 24.3 מ״ג
    אשלגן 6831.8 מ״ג 6831.8 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור

הפוקי בול הוא מנת אוכל רחוב נפוצה בהוואי – סלט בקערה שאת מרכיביו בוחר כל סועד. תמיד יהיה מדובר בחלבון, פחמימה וירקות, ורוטב שבכל פעם מעניק למנה טעם אחר. המנה המסורתית מוגשת עם קוביות דג נא, ואנחנו ממליצים לנסות, אבל אפשר בקלות להחליף בחזה עוף או טופו. אם אתם מתכוונים לשבת לשולחן עם סועדים נוספים, אפשר לשים את כל האופציות בקעריות קטנות, ולתת לכל אחד להרכיב לעצמו את הפוקי שלו

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
51 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס אורז

חלבונים לבחירה

ירקות לבחירה

תוספות לבחירה

רוטב סויה מטובל

רוטב חמאת בוטנים


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: משרים את האורז בקערה גדולה עם מים ומסננים היטב עד שהמים יוצאים צלולים.
  2. מכניסים את האורז לסיר, מוסיפים מים, מכסים ומביאים לרתיחה.
  3. מעבירים את הסיר ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל כ-20 דקות עד לריכוך האורז.
  4. ממיסים את הסוכר והמלח בחומץ האורז, אפשר לחמם מעט בכיריים כדי לזרז את התהליך.
  5. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה. נותנים לאורז לנוח כ-15 דקות.
  6. מעבירים את האורז לקערה גדולה, שופכים מעליו את החומץ המתובל ומערבבים בזהירות. מניחים לאורז להתקרר.

    קערת אורז מוקפת בתוספות
    ועכשיו, במה נבחר?

  7. מכינים את כל המרכיבים שרוצים להוסיף ומסדרים את הכל בצלחת.
  8. מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב.
  9. מוזגים את הרוטב מעל ומגישים.
קערת פוקי מוכנה וצבעונית
בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקי בול – ארוחה בקערה של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    אפרת

    האם מנה 1 (4 כוסות אורז) זה לאדם אחד?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אפרת, האורז יכול להספיק ל4 אנשים, שאר התוספות לפי הבחירה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות