פילה לברק על מצע ריזוטו עגבניות

רוצים להרשים את כל האורחים בארוחת הערב הבאה שאתם מבשלים? אביב משה עם מתכון איטלקי משגע של פילה לברק על מצע ריזוטו עגבניות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    50 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

ריזוטו

דגים

אופן הכנה

  1. מכינים את הריזוטו: קוצצים דק את הבצל ואת הכרשה.
  2. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל והכרשה עד שהם רכים אבל לא מקבלים צבע.
  3. מוסיפים את אורז הריזוטו ומטגנים 2 דקות.
  4. מתחילים להוסיף ציר, מצקת אחת בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד של הריזוטו. בכל פעם שהנוזלים בסיר מתאדים מוסיפים עוד מצקת נוזלים וממשיכים כך כ-40 דקות, עד שהאורז רך.
  5. מוסיפים רסק עגבניות, פפריקה, מיץ לימון וכוסברה טרייה ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים חמאה וגבינת פרמזן ומערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מכינים את הדג: במחבת מחממים שמן זית.
  8. פורסים דק את שיני השום ומוסיפים למחבת עם התימין.
  9. מוסיפים את פילה הדג על צד העור למחבת וצורבים 2 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  10. יוצקים ריזוטו לצלחות הגשה, מניחים מעל פילה לברק ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 695.4 קק״ל 3476.8 קק״ל
פחמימות 15.1 גרם 75.5 גרם
שומן 40.0 גרם 199.9 גרם
נתרן 435.0 מ״ג 2175.1 מ״ג
חלבון 76.0 גרם 380.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 9.6 גרם
שומן רווי 12.8 גרם 64.2 גרם
כולסטרול 119.7 מ״ג 598.5 מ״ג
סידן 239.4 מ״ג 1196.8 מ״ג
ברזל 3.4 מ״ג 17.0 מ״ג
אשלגן 1226.8 מ״ג 6134.1 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody