פילה סלמון צרוב עם רוטב עגבניות

תמרה אהרוני מכינה פילה סלמון צרוב עם רוטב עגבניות, מנה טעימה וקלה להכנה שמתקתקים ברבע שעה. פתרון נהדר לארוחת צהריים משביעה ונטולת פחמימות
תמרה אהרוני מכינה פילה סלמון צרוב עם רוטב עגבניות, מנה טעימה וקלה להכנה שמתקתקים ברבע שעה. פתרון נהדר לארוחת צהריים משביעה ונטולת פחמימות
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.2 קק״ל 778.4 קק״ל
    פחמימות 19.8 גרם 39.5 גרם
    שומן 20.3 גרם 40.6 גרם
    נתרן 1925.5 מ״ג 3851.0 מ״ג
    חלבון 33.7 גרם 67.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 5.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 91.8 מ״ג 183.6 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 613.4 מ״ג 1226.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.2 קק״ל 778.4 קק״ל
    פחמימות 19.8 גרם 39.5 גרם
    שומן 20.3 גרם 40.6 גרם
    נתרן 1925.5 מ״ג 3851.0 מ״ג
    חלבון 33.7 גרם 67.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 8.5 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 5.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 91.8 מ״ג 183.6 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 613.4 מ״ג 1226.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחלקים את פילה הסלמון ל-2 נתחים במשקל זהה.
  2. צורבים את הדג: מורחים את הסלמון בשמן זית, ממליחים ומפלפלים ומדביקים עליו עלה מרווה.
  3. מחממים את המחבת ומטגנים את הדגים כ-2 דקות מכל צד, עד שהם שחומים ופריכים.
  4. מכינים את הרוטב: קולפים ופורסים דק את השום.
  5. מערבבים את רכיבי הרוטב בקערית ויוצקים למחבת עם הדגים.
  6. מכסים את המחבת ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות.
  7. בצלחת הגשה מעט עמוקה שמים מעט רוטב ומניחים מעליו את פילה הסלמון הצרוב. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה סלמון צרוב עם רוטב עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות