פילה סלמון צרוב עם רוטב עגבניות

תמרה אהרוני מכינה פילה סלמון צרוב עם רוטב עגבניות, מנה טעימה וקלה להכנה שמתקתקים ברבע שעה. פתרון נהדר לארוחת צהריים משביעה ונטולת פחמימות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחלקים את פילה הסלמון ל-2 נתחים במשקל זהה.
  2. צורבים את הדג: מורחים את הסלמון בשמן זית, ממליחים ומפלפלים ומדביקים עליו עלה מרווה.
  3. מחממים את המחבת ומטגנים את הדגים כ-2 דקות מכל צד, עד שהם שחומים ופריכים.
  4. מכינים את הרוטב: קולפים ופורסים דק את השום.
  5. מערבבים את רכיבי הרוטב בקערית ויוצקים למחבת עם הדגים.
  6. מכסים את המחבת ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות.
  7. בצלחת הגשה מעט עמוקה שמים מעט רוטב ומניחים מעליו את פילה הסלמון הצרוב. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 371.3 קק״ל 742.6 קק״ל
פחמימות 14.7 גרם 29.3 גרם
שומן 16.7 גרם 33.3 גרם
נתרן 1907.8 מ״ג 3815.6 מ״ג
חלבון 40.3 גרם 80.7 גרם
סיבים תזונתיים 3.1 גרם 6.1 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 5.9 גרם
כולסטרול 97.5 מ״ג 195.0 מ״ג
סידן 104.7 מ״ג 209.3 מ״ג
ברזל 3.8 מ״ג 7.6 מ״ג
אשלגן 950.9 מ״ג 1901.7 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar