פירות צלויים עם קצף ביצים

יש לכם אורחים לא צפויים ואתם רוצים לתקתק קינוח במהירות ובקלות? ישראל אהרוני מכין מנה מתוקה של פירות צלויים עם קצף ביצים שמתאימה גם לאירוח בפסח
יש לכם אורחים לא צפויים ואתם רוצים לתקתק קינוח במהירות ובקלות? ישראל אהרוני מכין מנה מתוקה של פירות צלויים עם קצף ביצים שמתאימה גם לאירוח בפסח
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    434
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.4 קק״ל 1737.7 קק״ל
    פחמימות 87.6 גרם 350.2 גרם
    שומן 8.5 גרם 34.2 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 23.3 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 7.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.7 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 86.0 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 89.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 426.5 מ״ג 1705.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    434
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.4 קק״ל 1737.7 קק״ל
    פחמימות 87.6 גרם 350.2 גרם
    שומן 8.5 גרם 34.2 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 23.3 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 7.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.7 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 86.0 מ״ג
    סידן 22.3 מ״ג 89.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 426.5 מ״ג 1705.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירות

קצף ביצים


אופן הכנה

  1. מגלענים את כל הפירות וחותכים לרבעים.
  2. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הסוכר ותמצית הווניל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים את הפירות ומבשלים 10 דקות.
  4. מוסיפים את הברנדי וממשיכים לזגג עוד 3 דקות. מעבירים לצלחת הגשה.
  5. במיקסר עם וו בלון מקציפים את החלבונים עם הסוכר ותמצית הווניל לקצף יציב.
  6. מניחים את הקצף על הפירות ושורפים מעט בעזרת ברנר.

הערות

  • אפשר להחליף את הברנדי באלכוהול אחר, או להשמיט אותו מהמתכון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פירות צלויים עם קצף ביצים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות