פנקו את עצמכם: בננה מטוגנת בפנקו עם רוטב טופי קוקוס

קינוח פרווה ללא פשרות שיקח אותם לרגע קל למזרח: בננה מטוגנת בפנקו עם רוטב טופי קוקוס. בננה בציפוי פריך מוגשת עם רוטב טופי מיוחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

טופי קוקוס

בננה מטוגנת

טיגון

אופן הכנה

  1. מכינים את רוטב טופי קוקוס: שמים בסיר קרם קוקוס, סוכר ומלח, מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
  2. מבשלים תוך ערבוב מפעם לפעם במשך כ-50 דקות, או עד שהתערובת מסמיכה משמעותית ומשנה את צבעה לגוון חום ענברי. שומרים בצנצנת.
  3. מחממים היטב שמן לטיגון בסיר רחב. השמן מוכן כשמכניסים לסיר קיסם עץ, ומסביבו מופיעות מלא בועיות קטנות.
  4. טורפים את הביצים בקערה. מקלפים את הבננות. 
  5. טובלים כל בננה בביצה, בקמח ובפירורי פנקו ומניחים בצלחת ל-10 דקות.
  6. מעבירים בזהירות את הבננות המצופות לתוך הסיר עם השמן הרותח. מטגנים עד להזהבה יפה ומוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מגישים מיד בליווי רוטב טופי קוקוס.
פרווה וטבעוני ללא פשרות
פרווה וטבעוני ללא פשרות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1083.2 קק״ל 4332.8 קק״ל
פחמימות 184.9 גרם 739.5 גרם
שומן 31.8 גרם 127.1 גרם
נתרן 566.7 מ״ג 2266.7 מ״ג
חלבון 16.3 גרם 65.0 גרם
סיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.8 גרם
שומן רווי 26.0 גרם 104.0 גרם
כולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״ג
סידן 25.7 מ״ג 102.8 מ״ג
ברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
אשלגן 760.0 מ״ג 3040.0 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody