פנקייק ללא גלוטן

זהר לוסטיגר בשן מכינה פנקייק ללא גלוטן. פנקייק ללא פשרות, רך ואוורירי עם מתיקות מעודנת של בננה, עשוי מחומרי גלם טובים ומזינים. ויש אפילו גרסא טבעונית
זהר לוסטיגר בשן מכינה פנקייק ללא גלוטן. פנקייק ללא פשרות, רך ואוורירי עם מתיקות מעודנת של בננה, עשוי מחומרי גלם טובים ומזינים. ויש אפילו גרסא טבעונית
  • זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    732
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 731.8 קק״ל 2927.1 קק״ל
    פחמימות 79.2 גרם 316.8 גרם
    שומן 39.0 גרם 156.0 גרם
    נתרן 887.9 מ״ג 3551.6 מ״ג
    חלבון 16.5 גרם 66.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.1 גרם 36.2 גרם
    שומן רווי 19.7 גרם 78.6 גרם
    כולסטרול 79.4 מ״ג 317.7 מ״ג
    סידן 123.9 מ״ג 495.4 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 273.5 מ״ג 1093.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    732
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 731.8 קק״ל 2927.1 קק״ל
    פחמימות 79.2 גרם 316.8 גרם
    שומן 39.0 גרם 156.0 גרם
    נתרן 887.9 מ״ג 3551.6 מ״ג
    חלבון 16.5 גרם 66.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.1 גרם 36.2 גרם
    שומן רווי 19.7 גרם 78.6 גרם
    כולסטרול 79.4 מ״ג 317.7 מ״ג
    סידן 123.9 מ״ג 495.4 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 273.5 מ״ג 1093.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקייק ללא גלוטן

טיגון

הגשה

גרסא טבעונית


אופן הכנה

  1. לגרסא ללא גלוטן: קולפים ופורסים את הבננה לפרוסות.
  2. מערבבים קמח כוסמת, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וסוכר.
  3. מוסיפים ביצה, יוגורט וחלב ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הבננה ומערבבים בעדינות.
  5. מחממים כף שמן זית במחבת על גבי להבה בינונית.
  6. יוצקים כרבע כוס תערובת פנקייק למחבת. מטגנים עד להופעת בועיות.
  7. הופכים את הפנקייק ומטגנים עוד דקה נוספת.
  8. ממשיכים כך עם יתר הבלילה, בכל פעם משמנים את המחבת בכף שמן.
  9. מגישים עם סירופ מייפל אמיתי, פירות העונה חתוכים ואבקת סוכר.

לגרסא טבעונית:

  1. טוחנים את זרעי הפשתן. מערבבים בקערה קטנה או בכוס את זרעי הפשתן הטחונים עם 2 כפות מים ומניחים בצד ל-10 דקות.
  2. מערבבים בקערה נוספת את הקמח כוסמת, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וסוכר.
  3. בקערה נפרדת מערבבים היטב חלב קוקוס, חומץ תפוחים, שמן וחמאת אגוזים.
  4. מוסיפים את התערובת הרטובה ליבשה, מוסיפים את זרעי הפשתן ומערבבים עד לאיחוד חומרים.
  5. מטגנים את הפנקייקים בדיוק כמו הפנקייקים הרגילים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקייק ללא גלוטן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    הילה לוי

    יצא ממש טעים,שידרגתי עם חצי גביע גבינה לבנה..מומלץ

קטגוריות

אביזרים

טכניקות