פנקייק קפה

רוצים לשדרג את הפנקייק הביתי האהוב? נסו להכין פנקייק קפה שמכינים עם אספרסו אמיתי בבלילה. מגישים בליווי פירות טריים וקצפת ממותקת קלות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל החומרים היבשים.
  2. מערבבים יחד את כל החומרים הרטובים.
  3. מוסיפים את החומרים הרטובים ליבשים בהדרגה תוך כדי טריפה, עד שנוצרת תערובת אחידה (זה בסדר אם נשארים קצת גושי קמח).
  4. מחממים מחבת נון-סטיק על להבה בינונית ומשמנים בתרסיס שמן. יוצקים 2 כפות מהתערובת למחבת ליצירת צורה עגולה, מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ושומרים בצד. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה.
  5. מגישים בליווי סירופ מייפל או סירופ שוקולד, פירות חתוכים וקצפת.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 444.6 קק״ל 1778.4 קק״ל
פחמימות 71.3 גרם 285.1 גרם
שומן 10.5 גרם 42.0 גרם
נתרן 838.1 מ״ג 3352.3 מ״ג
חלבון 13.2 גרם 52.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.8 גרם
שומן רווי 5.3 גרם 21.2 גרם
כולסטרול 145.7 מ״ג 583.0 מ״ג
סידן 129.8 מ״ג 519.2 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
אשלגן 189.5 מ״ג 758.0 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody