פרצוף ביצה – ארוחת ערב שילדים אוהבים

איך משכנעים אפילו את הילדים הסרבנים ביותר לאכול? פשוט מאוד! מכינים להם לארוחת ערב פרצוף ביצה, ביצים קשות ממולאות עם קישוטי ירקות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים ביצים קשות: בסיר קטן שמים את הביצים ומכסים במים. מעלים לרתיחה על אש קטנה, וכשהמים רותחים מחלישים את האש ומבשלים 7 דקות. מסננים ומצננים.
  2. חוצים את הביצים הקשות לאורכן ומוציאים את החלמונים לקערה. מועכים את החלמונים עם מזלג.
  3. מוסיפים מיונז וחרדל, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומערבבים לתערובת חלקה.
  4. בעזרת כפית או שקית זילוף עם צנתר חלק ממלאים את חצאי הביצים במלית.
  5. חותכים את הזיתים לעיגולים דקים ואת הפלפל למשולשים קטנים. גוזרים את השמיר לענפים קטנים.
  6. יוצרים פרצוף בכל ביצה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 60.1 קק״ל 480.6 קק״ל
פחמימות 0.5 גרם 3.8 גרם
שומן 4.5 גרם 36.3 גרם
נתרן 271.1 מ״ג 2169.0 מ״ג
חלבון 4.0 גרם 31.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 9.1 גרם
כולסטרול 127.8 מ״ג 1022.1 מ״ג
סידן 19.0 מ״ג 151.9 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 5.1 מ״ג
אשלגן 74.1 מ״ג 592.7 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody