צ’יפס בטטה דקיק שילדים ממש אוהבים

איך מכינים צ'יפס ב-5 דקות, בלי טיגונים ובלגן? פשוט מתקתקים צ'יפס בטטה דקיק, אפוי בתנור, במינימום שמן ומקסימום טעם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה ומתיזים את תרסיס השמן.
  2. בעזרת קולפן ירקות מגלפים סרטים דקים מהבטטה (קולפים את הבשר באותה תנועה של הקילוף).
  3. מסדרים בשכבה אחת את פרוסות הבטטה, מתבלים במלח דק ומעל מתיזים עוד סיבוב של תרסיס השמן. מסדרים שכבה דומה בתבנית נוספת.
  4. אופים 20-35 דקות, או עד שהבטטות יבשות ופריכות (זמני האפייה עשויים להשתנות מתנור לתנור).
  5. מגישים בליווי קטשופ ומיונז, או מפזרים מעל סלט חסה להוספת פריכות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 111.5 קק״ל 223.0 קק״ל
פחמימות 23.7 גרם 47.3 גרם
שומן 2.2 גרם 4.4 גרם
נתרן 1168.9 מ״ג 2337.8 מ״ג
חלבון 4.1 גרם 8.2 גרם
סיבים תזונתיים 5.7 גרם 11.3 גרם
שומן רווי 2.1 גרם 4.1 גרם
כולסטרול 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
סידן 41.0 מ״ג 81.9 מ״ג
ברזל 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג
אשלגן 331.8 מ״ג 663.7 מ״ג
אבץ 2.4 מ״ג 4.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody