באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

צלעות תירס בנינג’ה גריל

נשנושי תירס קלילים, שהכי כיף לארח איתם- חוצים את התירס לרבעים, מתבלים, רבע שעה של טיגון באוויר חם וזה מוכן והכי טעים שיש! תהנו
נשנושי תירס קלילים, שהכי כיף לארח איתם- חוצים את התירס לרבעים, מתבלים, רבע שעה של טיגון באוויר חם וזה מוכן והכי טעים שיש! תהנו
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 243.8 קק״ל 975.4 קק״ל
    פחמימות 27.2 גרם 108.8 גרם
    שומן 13.0 גרם 51.9 גרם
    נתרן 52.6 מ״ג 210.5 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 24.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 29.4 גרם
    כולסטרול 30.7 מ״ג 122.8 מ״ג
    סידן 60.7 מ״ג 242.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 44.3 מ״ג 177.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    244
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 243.8 קק״ל 975.4 קק״ל
    פחמימות 27.2 גרם 108.8 גרם
    שומן 13.0 גרם 51.9 גרם
    נתרן 52.6 מ״ג 210.5 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 24.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 29.4 גרם
    כולסטרול 30.7 מ״ג 122.8 מ״ג
    סידן 60.7 מ״ג 242.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 44.3 מ״ג 177.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים חמים
חיה טבואדה
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 200 מעלות, לזמן של 15 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
  2. פורסים את קלחי התירס לרבעים - מעמידים את התירס ועם סכין חדה חוצים לאורכו, כל חצי חוצים גם כן, כך שמתקבלים 4 חלקים.
  3. בקערה שמים את רבעי התירס יחד עם החמאה והתבלינים ומערבבים היטב.
  4. כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את התירס על סלסלת טיגון האוויר וסוגרים את המכסה.
  5. כשהתירס מוכן, מפזרים מעל גבינת פרמז’ן ופטרוזיליה קצוצה ובתיאבון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צלעות תירס בנינג’ה גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות