קאפקייקס שוקולד עם קרם שוקולד חלב

למסיבת יום הולדת או כפינוק מתוק אחר הצהריים - קאפקייקס שוקולד מושלמים לכל מצב, עם קרם שוקולד חלב וסוכריות צבעוניות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את שקעי התבנית בעזרת תרסיס השמן, מקמחים ומנערים את עודפי הקמח.
  2. מערבבים בקערית קטנה את הקקאו והמים עד שמתקבלת תערובת סמיכה ואחידה. שומרים בצד.
  3. מערבבים היטב בקערה גדולה, בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית, את החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  4. מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, ותמצית הווניל, ומערבבים היטב בין לבין. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב עד איחוד החומרים. מוסיפים את החלב בהדרגה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה ללא גושים. מוסיפים את תערובת הקקאו ומערבבים שוב עד שהבלילה הופכת חומה.
  5. ממלאים את השקעים עד ל-3/4 גובה, ואופים בין 20 ל-25 דקות, או עד שהקאפקייקס תופחים ונסדקים קלות בחלקם העליון. מקררים על רשת.
  6. מכינים את הקרם: מחממים את השוקולד, השמנת והחמאה במיקרוגל או על באן מרי ומערבבים היטב עד שמתקבל גנאש חלק. מעבירים לקירור של 15-20 דקות. מוסיפים את האינסטנט פודינג, מקציפים היטב בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
  7. מקשטים את הקאפקייקס ומפזרים מעל שפע של הסוכריות הצבעוניות. שומרים במקרר בכלי אטום.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 356.9 קק״ל 4283.3 קק״ל
פחמימות 60.7 גרם 729.0 גרם
שומן 22.2 גרם 266.5 גרם
נתרן 184.8 מ״ג 2218.1 מ״ג
חלבון 11.4 גרם 136.7 גרם
סיבים תזונתיים 8.4 גרם 100.6 גרם
שומן רווי 15.7 גרם 188.8 גרם
כולסטרול 79.8 מ״ג 957.2 מ״ג
סידן 57.8 מ״ג 693.5 מ״ג
ברזל 7.7 מ״ג 92.5 מ״ג
אשלגן 135.6 מ״ג 1627.2 מ״ג
אבץ 7.4 מ״ג 88.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody