קישואים ממולאים צמחוניים בקלי קלות

תמיד רציתם לדעת איך מכינים קישואים ממולאים כמו בוואדי ניסנאס? ישראל אהרוני מראה איך מכינים את המנה הצמחונית המושלמת בפשטות ובקלות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    19

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את האורז במים קרים במשך שעה. מסננים ושומרים בצד.
  2. מכינים את המילוי: קוצצים דק את הבצל, השום, הכוסברה והנענע. קוצצים גס את המשמשים המיובשים.
  3. מערבבים את כל מצרכי המילוי בקערה גדולה.
  4. חוצים את הקישואים לחצי כך שנוצרים שני קישואים קטנים יותר.
  5. מרוקנים את הקישואים באמצעות סכין חדה או כף פריזאית קטנה.
  6. ממלאים את הקישואים בתערובת המילוי.
  7. מכינים את הרוטב: קולפים וקוצצים דק את השום.
  8. במחבת רחבה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה. ברתיחה מכניסים את הקישואים לרוטב בצורת שמש, מכסים בנייר כסף או במכסה ומבשלים על להבה נמוכה. לאחר חצי שעה, הופכים את הקישואים וממשיכים לבשל עוד חצי שעה.
  9. מגישים עם יוגורט.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 242.7 קק״ל 1456.2 קק״ל
פחמימות 17.7 גרם 106.2 גרם
שומן 16.7 גרם 100.3 גרם
נתרן 798.5 מ״ג 4791.2 מ״ג
חלבון 4.0 גרם 24.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.0 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 17.3 גרם
כולסטרול 4.5 מ״ג 27.0 מ״ג
סידן 90.3 מ״ג 541.9 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 7.2 מ״ג
אשלגן 174.1 מ״ג 1044.4 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody